Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η Τζένη Μπαλατσινού έγινε μαλλιά κουβάρια με νεαρό άντρα στον δρόμο!

Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η Τζένη Μπαλατσινού έγινε μαλλιά κουβάρια με νεαρό άντρα στον δρόμο!
To Youweekly.gr σας γυρνάει πίσω στο χρόνο και σας μεταφέρει ένα περιστατικό που τότε είχε προκαλέσει ντόρο...

Ο χωρισμός της από τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν το καλοκαιριού του 2014. Εκτός από τη μεγάλη αλλαγή στην οικογενειακή της ζωή υπήρχαν αλλαγές και στον τρόπο που την αντιμετώπιζαν οι φωτογράφοι, αφού πλέον η νέα της καθημερινότητα αποκτούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γινόταν μάχη για ένα «κλικ» της. διαβάστε παρακάτω...



Η Τζένη είχε καταφέρει τόσα χρόνια να αποτρέπει αυτή τη... μάχη. Η αλλαγή που έγινε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για εκείνη και δεν έκρυψε τη δυσφορία της. Μάλιστα αυτό που την εξόργισε ήταν όταν απλός κόσμος την τραβούσε φωτογραφίες με κινητό, αφού ήθελε να προστατεύσει τις φίλες ή τα παιδιά της και δεν μπορούσε.

Η Τζένη Μπαλατσινού μετά και την απόφασή της να χωρίσει από τον Πέτρο Κωστόπουλο έπειτα από είκοσι χρόνια κοινής πορείας παραδέχεται ότι δεν σοκάρεται πια με τίποτα. "Φέτος είχα και περισσότερη εμπειρία να αντιλαμβάνομαι τον παπαράτσι", λέει χαρακτηριστικά, όμως υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχει τόσα πολλά φλας και μάλιστα από άσχετους ανθρώπους. Όπως για παράδειγμα πριν από λίγο καιρό όταν αποφάσισε να βγει μία βόλτα με φίλες της στο Ψυχικό και τελικά... βγήκε από τα ρούχα της. Παραλίγο να γίνει πολύ άγριος τσαμπουκάς, αφού η Τζένη δεν συγκρατήθηκε και "την είπε" σε έναν νεαρό που την τραβούσε φωτογραφία με το κινητό.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Flashback: Δείτε την Ελένη Μενεγάκη πριν τις πλαστικές στη μύτη, μάτια, άνω χείλος και… (Photos)

Flashback: Όταν η Τζένη Μπαλατσινού χώρισε με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Οι πραγματικοί λόγοι που τους «διέλυσαν»…

Το δημόσιο «καρφί» του Πέτρου Κωστόπουλου για τις γυναίκες και η νέα φωτογραφία στο Instagram!