Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”, μιλώντας μεταξύ των άλλων, για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της!

Ο λόγος για την Θάλεια Παπάζογλου, που μίλησε και για τον απόλυτο έρωτα-  ενώ όπως είπε και η ίδια άφησε στην εκκλησία τρεις άντρες γιατί την καταπίεζαν! Διαβάστε παρακάτω….

Δείτε ακόμη: Survivor 2 – Παρασκήνιο: Ο άγνωστος (χοντρός!) καβγάς για τα μάτια μιας γυναίκας – Έκαναν την παραλία ρινγκ οι δυο… θερμόαιμοι παίκτες!

Όσο για τον έναν και μοναδικό;

“Ένας άνθρωπος ήταν στην ζωή μου, που τον αγάπησα πάρα πολύ και πέθανε από τι; Από ενδοσοκομειακό μικρόβιο.”

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Και όμως η Μαρία Τσούτσια ήταν στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! – Παρασκήνιο

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο!