Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ξέσπασε με αφορμή το δημοσίευμα της Espresso, όπου ηθοποιός καταγγέλλει βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη, όταν ήταν σε ηλικία 19 ετών.
Όπως ανέφερε, διάβασε τις καταγγελίες και την είχε πιάσει το στομάχι της και ήθελε να κάνει εμετό. Μάλιστα, δεν ήθελε να σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα και άλλαξε θέμα.
«Ακούστε με λίγο, γιατί αυτές τις ημέρες δεν είμαι καλά. Έχω τάσεις για εμετό, με έχει πιάσει το στομάχι μου. Τόσα χρόνια, υπάρχει ένα γκέτο, κάποιοι άνθρωποι που τους έχουν θεοποιήσει, τους προσκυνούν οι πάντες και μας βλέπουν και μας φτύνουν και έχουν κάνει όλα αυτά τα πράγματα σε ανήλικα παιδάκια.
Δεν είμαι γονιός, αλλά, αν ήμουν και είχε κάνει αυτό στο παιδί μου, με τα ίδια μου τα χέρια θα τον έπιανα. Εννοείται να τους κλείσουν μέσα. Δεν το θέλω άλλο αυτό το θέμα. Διάβασα χθες την Espresso με τις καταγγελίες. Με είχε πιάσει το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό, ζαλίστηκα, δεν θέλω να το σχολιάσω άλλο, δεν μπορώ. Αλλάζω θέμα και δεν ξέρω αν γίνεται -γιατί όλοι γι΄αυτό ενδιαφέρονται- να μην το παίζουμε και καθόλου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.
Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε “σκάσε, γλάστρα”, με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα…»
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωνε στο παρελθόν από συνάδελφό της.
Μετά τη χθεσινή εξομολόγησή της με παρουσιάστρια που ήθελε να της «φάει» τη θέση της εκπομπής, λέγοντας «Πρόπερσι, γνωστή παρουσιάστρια, όταν είχε ανακοινωθεί ότι εγώ θα κάνω το πρωινό του OPEN, γινόταν η μεταβίβαση από EΨΙΛΟΝ σε OPEN, είχε πάει στον τότε διευθυντή και είχε πει ότι ήθελε εκείνη να κάνει το πρωινό. Αυτοπροτάθηκε.
Ο διευθυντής είπε ότι υπάρχω εγώ και εκείνη απάντησε γιατί να μην πάει εκείνη με την ομάδας της. Αυτή έκανε και παλιά πρωινό. Είμαι καλύτερη από την Κατερίνα, έλεγε αυτή, πίστευε. Αυτοπροτάθηκε και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να πηγαίνεις και να λες θέλω αυτό που κάνει αυτός», η νέα αποκάλυψή της σοκάρει.
Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, πως έχει υποστεί μπούλινγκ από παρουσιαστή του Alpha.
«Μου έλεγε “σκάσε, γλάστρα!”. Μου έλεγε συνέχεια στο αυτί μου «σκάσε, γλάστρα!» και πήγαινα στο γραφείο, με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα… Δεν θέλω να πω ποια είναι… Είναι γυναίκα!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


">
">
">
">
">
">
">