Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καταγγέλει: «Έχω υποστεί bullying στον ALPHA»

«Γνωστός δημοσιογράφος σε πρωινή εκπομπή μου έκανε...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καταγγέλει: «Έχω υποστεί bullying στον ALPHA»
News 04.02.2021 11:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να καταγγείλει πως όσο καιρό βρισκόταν στον ALPHA, είχε δεχθεί bullying από δημοσιογράφο σε πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι μπορούν να καταλάβουν για ποιον πρόκειται.

«Εγώ έχω υποστεί bullying στο κανάλι που δούλευα πριν, στον ALPHA. Δημοσιογράφος σε καθημερινή πρωινή εκπομπή μου έκανε bullying δημόσια. Εγώ το υπέστην στωικά. Κανένα παιχνίδι δεν γινόταν μεταξύ μας, δεν απάντησε ποτέ. Γινόταν ένα παιχνίδι εις βάρος μου, εγώ το υπέστην γιατί θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω. Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος αυτός ήταν το νούμερο δύο στο κανάλι κάτω από τον Πρόεδρο. Σε ποιον να μιλήσω και να πω τι; Είχε νόημα να το πω σε κάποιον;», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου καταγγελία ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου της εξήγησε πως επειδή τον γνωρίζει προσωπικά σαν άνθρωπο, θα μπορούσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να τον λύσουν.

«Η πρόθεσή του ήταν ευθεία καταστροφή της καριέρας μου. Και αυτό έγινε. Ο κύριος αυτός συνεχίζει να έχει εκπομπή και εγώ βρέθηκα εκτός καναλιού», συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου - δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το τέλος της εκπομπής της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση"

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο Πάμε Δανάη το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση αυτό το καιρό.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω ανάγκη να κάνω τηλεόραση. Δεν την χρειάζομαι την τηλεόραση» πρόσθεσε. «Θα κάνω τηλεόραση όταν θα είμαι χρήσιμη για τον κόσμο» ανέφερε, λέγοντας ότι «τα παλιά τύπου ”Πάμε Πακέτο” έχουν κλείσει για μένα. Αν τα κανάλια θέλουν κάτι καινούργιο να το συζητήσουμε».

Τέλος η παρουσιάστρια δήλωσε πως ότι και να έκανε στη ζωή της το κατάφερε μόνη της ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως δεν έκανε περιουσία από την εκπομπή της.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου

βίκυ χατζηβασιλείου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρεμιέρα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο OPEN - Η συγκίνηση και η έκπληξη του γιου της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα "καρφιά" της και η αποκάλυψη για τον ant1 -"Μου έταζε λαγούς και πετραχήλια"

Share