To μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κώστας Παπαδόπουλος, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που έκανε τον Τριαντάφυλλο να σπάσει με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως ο Ασημακόπουλος είναι ο πιο ψεύτικος μέσα στο παιχνίδι ωστόσο την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Κόρο να μην δώσει από τα ψάρια του στον Ντάφι.
H αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου για τη ρήξη Τριαντάφυλλου – Κόρο – Ασημακόπουλου στο Survivor 4
«Στο πρώτο ψάρεμα που δεν είχαμε δώσει στον Τριαντάφυλλο είχα πάει σαν βοηθός. Αυτός ήταν μία εξτρά τροφή την οποία έπιασε ο Κόρο. Ο Κόρο αυτή τη στιγμή είναι ο «Βασιλιάς των Λιονταριών». Είναι αληθινός, ευθύς και πολύ ανταγωνιστικός. Οι τρεις τους τότε, Ντάφι, Κόρο και Ασημακόπουλος, όταν έβρισκαν μία τροφή μαζί, την έτρωγαν. Ο Ντάφι όταν τους έπιασε η παραγωγή ρουφιάνεψε τους άλλους δύο. Είπε: “τρώτε; φαγητό είναι αυτό;”.
Εμείς αυτό το μάθαμε στο τέλος σε ένα συμβούλιο. Θεωρώ ότι δεν άξιζε όλος αυτός ο χαμός με τον Τριαντάφυλλο γι ‘αυτό το σκηνικό», είπε χαρακτηριστικά.
Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος
Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.


">
">
">
">
">
">
">