Ο Νίκος και η Ευδοκία είναι δύο άτομα στο σπίτι του Big Brother 2 που έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες. Πλέον έχουν αρχίσει μάλιστα να παραδέχονται και τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.
Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκαν και οι δύο από τους παρουσιαστές στο live της Παρασκευής για τη μεταξύ τους σχέση.
Η Ευδοκία εξήγησε πως είναι κοροϊδία πια να λένε πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους μιας και ο χρόνος που περνάνε μαζί τους έχει κάνει να δεθούν και να γίνουν κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει πως ο Νίκος είναι ο σύντροφός της.
Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν (16/11) είδαμε ένα πολύ τρυφερό πλάνο των δυο τους μέσα από το captain’s room, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Μεγάλο Αδερφό.
Το τρυφερό τετ-α-τετ του Νίκου με την Ευδοκία στο Big Brother 2
«Σε χρειάζομαι» – Άρχισαν να ανοίγονται Ευδοκία και Νίκος
O Νίκος αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο Big Brother 2 και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει έναν συμπαίκτη του για να κοιμηθούν μαζί στο Captain’s Room. Όπως ήταν επόμενο, ο συμπαίκτης που διάλεξε ήταν η Ευδοκία.
Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν το γεγονός ότι έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι, σε μία εξομολόγησή του, ο Νίκος αποκάλυψε στην Ευδοκία πως τη χρειάζεται.
Στη συνέχεια, η Ευδοκία ανέλαβε να διαμορφώσει το δωμάτιο του αρχηγού προκειμένου να ευχαριστήσει όσο πιο πολύ μπορεί τον Νίκο.


">
">
">
">
">
">
">