Η Τάμτα έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και συνήθως μέσα από εκεί μας δείχνει την καθημερινότητά της, αλλά και πολλές από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, όπως η τελευταία της στην παραλία. Παρόλα αυτά, αποφεύγει να παρουσιάσει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και έτσι η σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, όμως, τους εντόπισε σε έξοδό τους, κατά την οποία προχωρούσαν χαλαροί ο ένας δίπλα στον άλλο, αδιαφορώντας για τα βλέμματα που είχαν στραφεί πάνω τους. Και οι δύο ήταν ντυμένοι με πιο σπορ outfits, με ψηλές κάλτσες και φούτερ, ενώ μάλιστα φορούσαν και λευκά γυαλιά για να είναι ασορτί.
Η σπάνια εμφάνιση της Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα


Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
Η εξομολόγηση για τη σχέση τους
Η Τάμτα έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική και εκτενή συνέντευξη στο κανάλι του Phipster στο youtube και μεταξύ των όσων είπε μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και το μέλλον αυτής. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είναι μαζί στη ζωή με τον Πάρι Κασιδόκωστα και είναι πολύ καλά μαζί.
Αν και είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης αυτό στη συνέχεια σκίστηκε και κάποιοι νόμισαν πως υπήρξαν ρωγμές στο ζευγάρι. Η ίδια επιβεβαίωσε πως παρά τις διαφορές στον χαρακτήρα τους συνεχίζουν μαζί και πως αν θα παντρευόταν αυτό θα γινόταν σχεδόν για να γίνει με τον πιο απλό και λιτό τρόπο, μιας και το έχει ξαναζήσει το όλο παραμύθι.
«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.
Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…» εξομολογήθηκε η Τάμτα.


">
">
">
">
">
">
">