Πάτρα: Από γνωστή σειρά του Alpha πήρε την ιδέα της κεταμίνης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Απίστευτη αποκάλυψη στο Πρωινό

Μετά το ρεπορτάζ που έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη 1/6 σχετικά με τις αγαπημένες σειρές της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 2/6 όταν έγινε ο κατάλληλος συσχετισμός. Πιο αναλυτικά μία από τις σειρές αυτές ήταν η “Αγγελική” όπου στο 53ο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2020 γίνεται αναφορά στην κεταμινή (δείτε εδώ τι κατέθεσε μία εκ των νοσοκόμων), την θανατηφόρα ουσία που ανιχνεύθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Ένα μήνα μετά η Πισπιρίγκου άρχισε να αναζητά την ουσία

– Ο αδερφός σου δεν είναι κτηνίατρος; Θα γράψεις στο συνταγολόγιό του μια συνταγή για κεταμίνες»

Expand player

– «Κεταμίνες, δε καταλαβαίνω τι μου λες»

– «Δε χρειάζεται να καταλάβεις. Θα γράψεις τη συνταγή στο συνταγολόγιο, θα βάλεις μια υπογραφή και θα μου τη φέρεις» ήταν ο διάλογος των ηθοποιών στη σειρά και περίπου έναν μήνα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκινά να κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την κεταμίνη.

Το επίμαχο επεισόδιο της σειράς Αγγελική

Επεισόδιο 53: Η Αθηνά διώχνει την Κατερίνα από το σπίτι και συγκρούεται με τον Δημήτρη. Η Όλγα μαλώνει με την Κατερίνα για την σχέση της με τον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή η Τζένη παρακαλεί τον Μιχάλη να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας να τον στρέψει εναντίον της.

Ο Παύλος, μετά τον τσακωμό με τα αδέρφια του ζητά καταφύγιο στην Σοφία, φέρνοντάς την και πάλι αντιμέτωπη με το δίλημμά της να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Ο Γιάννης στριμώχνει τον Νικόλα για τα λεφτά που του χρωστάει και του προτείνει μια επικίνδυνη συμφωνία. Οι υποψίες του Μιχάλη για τα αισθήματα της Αγγελικής απέναντι στον Στέφανο, μεγαλώνουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Στα social media έδειχναν αγαπημένοι η Ρούλα και ο Μάνος - Στα μηνύματα ήταν «στα μαχαίρια»

Πάτρα: «Η Ρούλα πάλεψε 7 μήνες...» - Ο θείος της Πισπιρίγκου ''σπάει'' τη φωνή του για την ανιψιά του