Πάτρα: Καταθέτει αύριο Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Καταιγιστικά τα νέα στην υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό και αναμέναμε από μέρα σε μέρα, πρόκειται να καταθέσει ως ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου στην υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα, ανωμοτί (δηλαδή χωρίς να ορκιστεί) κατάθεση θα δώσει την Πέμπτη 30/6 η κατηγορούμενη σε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών που θα μεταβεί στον Κορυδαλλό για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Αύριο καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εκπομπή Live news, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, θα λάβει αντίγραφο της δικογραφίας και πιθανότατα θα απολογηθεί μέσω υπομνήματος.

Expand player

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα έδειξε ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ίριδα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να το αμφισβητεί. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της στην εκπομπή, η 33χρονη βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους των δύο παιδιών.

«Θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην κατάληξη της κατάθεσης της η Δήμητρα έκανε λόγο για το θάνατο της Τζωρτζίνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν αποδειχθεί ότι το έχει δολοφονήσει η αδερφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Το ίδιο μάλιστα είχε πει πριν καιρό και ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ!» - "Κάγκελο ο Λιάγκας και η Σκορδά με τη δήλωση του δικηγόρου της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Λείπουν πράγματα αξίας