Η Δούκισσα Νομικού έβαλε στο κεφάλι της το αξεσουάρ που μας "τρέλανε" - Θα το τολμήσεις;

Σαν νεράιδα η παρουσιάστρια!

Με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να "πιάσει τον Μάη" και να βάλει στο κεφάλι της ένα αξεσουάρ τόσο όμορφο που μας "τρέλανε" κανονικά και θα σου προτείναμε να το τολμήσεις κι εσύ αυτές τις μέρες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί καθημερινά να βρει δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να καταπιαστεί και να αξιοποιήσει το χρόνο της όσο καλύτερα γίνεται για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό.

Expand player

Σήμερα λοιπόν, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους μας και μεταξύ αυτών και για την Δούκισσα Νομικού, η οποία πέρασε την πρωτομαγιά στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της και τον άντρα της, χωρίς να βγει από το σπίτι και χωρίς να κάνει κάποια εκδρομή με τον καιρό να είναι πραγματικά απολαυστικός.

Ωστόσο η παρουσιάστρια δεν άφησε αυτή την ιστορία να την πάρει από κάτω και αποφάσισε να κάνει πράξη μία αγαπημένη συνήθεια της Πρωτομαγιάς, προκειμένου να ευχηθεί με τη σειρά της, «Καλό Μήνα» σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο έχετε δει το δωμάτιο που έχει στο σπίτι της μόνο για τα ρούχα της;

Μάζεψε λοιπόν λουλούδια και έφτιαξε το πιο όμορφο μαγιάτικο στεφάνι, με το οποίο "στόλισε" το κεφάλι της και πόζαρε στην κάμερα, σε μία φωτογραφία που από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε, μάζεψε χιλιάδες likes.

Η φωτογραφία και το ιδιαίτερο μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για την Πρωτομαγιά

Μαζί με την φωτογραφία που ανέβασε με το μαγιάτικο στεφάνι, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους, με σκοπό να τους δώσει λίγο κουράγιο για αυτές τις παράξενες εποχές που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού.

«Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά! Από το σπίτι φέτος... αλλά με αισιοδοξία και φυσικά σπιτικό στεφάνι για τα μαλλιά» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που "πρόδωσε" τον σύζυγό της

Το «αυστηρό» πρόγραμμα της Δούκισσας Νομικού για τα παιδιά της - «Αν ο Σάββα δεν...»