Θέλεις βραδινά μποτάκια; Τα Stradivarius έχουν σε οικονομική τιμή

Θα τα λατρέψεις!

Θέλεις και εσύ να βρεις τα απόλυτα βραδινά μποτάκια; Τα Stradivarius σου έχουν απάντηση και είναι και σε οικονομική τιμή. Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Το καλύτερο; Το συγκεκριμένο ζευγάρι, όχι μόνο θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά είναι και οικονομικό. Μπορεί τώρα να είσαι μέσα στο σπίτι, όπως όλοι, ωστόσο με το που περάσει η μπόρα και θα έχει ανοίξει και ο καιρός μέχρι τότε, αυτό θα είναι το κομμάτι που δεν θα αποχωρίζεσαι.

Expand player

Μην το σκέφτεσαι άλλο και τόλμησέ το. Έχει τέλειο μοτίβο που θυμίζει φιδίσιο και θα σε κάνει να μαγνητίσεις τους πάντες γύρω σου. Εκτός από αυτό, το ιδιαίτερο κόψιμό του, το καθιστά πολύ εύκολο στο να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Κάνε τα δικά σου εδώ. Μπορείς να τα συνδυάσεις και για τις πρωινές σου βόλτες με αυτό το μοναδικό belt bag από τα Stradivarius με μόνο 12 ευρώ.

Φόρεσε τα μποτάκια από τα Stradivarius την Άνοιξη όπως η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά σε μια εμφάνιση στο Shopping Star μας έδειξε πως να βάλεις τα μποτάκια σου ακόμα και την Άνοιξη. Φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο χρώμα και ένα διακριτικό καλσόν και τα έβαλε.

Η ίδια γνωρίζει από στυλ και κάθε της εμφάνιση κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις εκεί έξω, αφού κάνει τολμηρούς συνδυασμούς τόσο στα παπούτσια, όσο και στα ρούχα που επιλέγει. Η ίδια άλλωστε είναι brand ambassandor της Migato και φροντίζει με τα παπούτσια της αυτή την σεζόν πραγματικά να εντυπωσιάζεις. Δες εδώ και τα snake print πέδιλα που έβαλε.

Πως λοιπόν μπορείς να τα φορέσεις και εσύ; Σε ένα ανοιχτό χρώμα και να εντυπωσιάσεις κι εσύ. Με ένα φόρεμα ή με ένα τζιν και ένα ανοιχτό top.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το κατάλληλο οversized blazer από τα Stradivarius για "αυστηρές" εμφανίσεις στο γραφείο

Σε λίστα αναμονής γι αυτό το jogger παντελόνι στα Stradivarius - Δες το πριν κυκλοφορήσει