5 πουκάμισα που θα κλέψουν την παράσταση - Έντονα χρώματα και καλοκαιρινά υφάσματα

Πως να τα συνδυάσεις

Δεν υπάρχει κάτι πιο elegant από το να φοράς πουκάμισο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Με μία γρήγορη αναζήτηση στα online καταστήματα, σου βρήκαμε τις τελευταίες τάσεις στα πουκάμισα. Τα υφάσματα είναι ανάλαφρα και τα χρώματα άκρως καλοκαιρινά, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Αυτά είναι τα πιο στιλάτα πουκάμισα για να φορέσεις το καλοκαίρι

Από την Julie Saropoulos

Expand player

Όπως το πορτοκαλί, έτσι και το κίτρινο, είναι ένα από τα πιο hot χρώματα για το καλοκαίρι. Γι' αυτό σου βρήκαμε αυτό το υπέροχο λινό πουκάμισο από το Zara το οποίο ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα αλλά ιδίως με jean shorts. Κοστίζει μόλις 29,95€. (κωδικός: 2731/058)

Στην ίδια γραμμή είναι και το φούξια πουκάμισο από το Mango, με τη διαφορά ότι είναι σε βαμβακερό ύφασμα. Πρέπει σίγουρα να το αγοράσεις, καθώς βρίσκεται και στην πολύ οικονομική τιμή των 29,99€. (κωδικός: 37034040-JUANES-LM)

Δες εδώ ένα φόρεμα με το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις

Όπως έχουμε ξαναπεί, το χρώμα lime, δηλαδή ανοιχτό πράσινο που παραπέμπει σε κίτρινο και τα see through υφάσματα είναι στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι, αυτό το πουκάμισο από το Mango είναι η τέλεια επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις και να είσαι η πιο στιλάτη με μόλις 29,99€, ενώ βγαίνει και σε λιλά χρώμα. (κωδικός: 37071297-NANY-LM)

Φυσικά δεν μπορείς να μην έχεις στην συλλογή σου ένα εμπριμέ πουκάμισο σε τύπου σατέν ύφασμα από το Zara. Μην σε φοβίζουν τα έντονα χρώματα του, καθώς με ένα μονόχρωμο λευκό παντελόνι ή με την αντίστοιχη φούστα του συνδυάζεται άψογα. Η τιμή του? 39,95€ (κωδικός: 7719/013)

Τέλος, ένα πλισέ σατέν πουκάμισο από το Stradivarius θα σε βγάλει σίγουρα από την δύσκολη θέση όταν δεν θα ξέρεις τι να βάλεις, καθώς το ουδέτερο μπεζ χρώμα του ταιριάζει με τα πάντα. Η τιμή του είναι στα 19,99€ (κωδικός: 2057/572-V2022)

Δες εδώ σανδάλια με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κοστίζει μόνο 16.09€ - Η μίντι σατινέ φούστα από τα Bershka που ξεπουλάει στο λεπτό

Το πιο ιδανικό μαγιό από τα H&M για όλους όλους τους σωματότυπους - Βγαίνει σε δυο χρώματα