Τα sexy & trendy μαγιό της Ιωάννας Μαλέσκου που όλες θέλουμε

Μπικίνι και ολόσωμα που αναδεικνύουν το τέλειο κορμί της

To πανέμορφο κορίτσι του «Love it» ήρθε στον ΣΚΑΪ για να μείνει στην καρδιά μας. Γρήγορα κατάφερε να αποτινάξει τον άτυπο τίτλο «Μενεγάκη της Κρήτης», που της είχαν δώσει για την τσαχπινιά και το νάζι της, που θύμιζαν σε πολλά την πάλαι ποτέ «βασίλισσα», για να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα. Η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε πίσω της την Κρήτη αλλά και πολλές καυτές εμφανίσεις με μαγιό, οι οποίες στη συνέχεια σβήστηκαν από το Instagram της, όχι όμως, και από την μνήμη μας. Κάνουμε αναδρομή στα πιο καυτά μαγιό (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο) που μας έλειψαν πολύ και εκθειάζουμε το σέξι στυλ που της ταιριάζει γάντι.

Expand player

Δικαιολογεί (και με το παραπάνω) τον τίτλο «Αναπληρωματική Μiss Κρήτη», που κέρδισε σε Kαλλιστεία το 2013, ενώ παράλληλα δίδασκε σε Δημοτικό σχολείο. Εκτός από τα άπταιστα Ελληνικά, η ομορφιά της έχει μείνει αναλλοίω - τη στον χρόνο. Η ίδια τις προάλλες στον αέρα του «Love It» δήλωνε: «Ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μυώδης, αποστεωμένη, πιο σκληρό σώμα, άγριο πρόσωπο. Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω». Και λίγοι μπορούν να διαφωνήσουν μαζί της...

Bikini lover

Με τέτοιο σμιλεμένο και γραμμωμένο κορμί, το μπικίνι μοιάζει... μονόδρομος (δες εδώ τι μαγιό θα διαλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου). Η Ιωάννα αγαπά τις διχρωμίες, που αναδεικνύουν την επιδερμίδα αλλά και τις ζουμερές καμπύλες της. «Τα αγαθά κόποις κτώνται» για τη γοητευτική παρουσιάστρια.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αλλά συνεχίζει να γυμνάζεται συστηματικά και να προσέχει τη διατροφή της, με αποτέλεσμα σήμερα να διατηρεί αξιοζήλευτους κοιλιακούς.

Η ίδια, πάντως, δεν εγκλωβίζεται στη sexy εμφάνισή της, αλλά έχει αποδείξει φέτος πως υπάρχουν πολλά που μπορεί να θαυμάσει κάποιος σε εκείνη, πέρα από την εξωτερική ομορφιά.

Stylish ολόσωμα

Η εντυπωσιακή της παρουσία δεν μένει αδιάφορη... Με το σκέρτσο της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναδείξει ακόμα και basic ολόσωμα (δες εδώ ποιο σου ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπό σου) κομμάτια, όπως αναμφισβήτητα θα κάνει και τους επόμενους μήνες. Μονοχρωμίες με κοψίματα και διαφάνειες, τις οποίες συχνά συνοδεύει με πλατύγυρα καπέλα, για προστασία από τον ήλιο, αλλά και για να συμπληρώσει το sexy στυλ της.

Στην παρούσα φάση, πριν πάρει το καπελάκι της για να βγει στην παραλία, ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν του «Love it», που όπως φαίνεται θα έχει ανακατατάξεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

5 cut-out tops που δεν θα αποχωριστείς τη νέα σεζόν

Pantone: Το χρώμα της χρονιάς 2021