Έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι της η Μελίνα Ασλανίδου - Φωτογραφίες από το σαλόνι της

Εικόνες χωρίς ρετούς και φίλτρα

Κλεισμένη στο σπίτι της βρίσκεται η Μελίνα Ασλανίδου όπως όλος ο κόσμος στην Ελλάδα, λόγω του κορωνοϊού. Με τρεις φωτογραφίες της από το σαλόνι της, μας έδειξε πως κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της τώρα που δεν έχει που να πάει ή κάποιον να την επισκεφθεί.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη σε αυτοπεριορισμό για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει σχεδόν όλο τον πλανήτη. Καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και περνάει τα θετικά μηνύματα της.

Expand player

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφία της μέσα από το σπίτι της όπου βρίσκεται τις τελευταίες περίπου τρεις εβδομάδες, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην χώρα μας.

Έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι της η Μελίνα Ασλανίδου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της όπου πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της με την ροζ ζακέτα της και χωρίς ίχνος φίλτρων η ρετούς και μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Η Μελίνα Ασλανίδου απέδειξε πόσο εντυπωσιακή, αλλά και ακομπλεξάριστη είναι.

«Μενουμε σπιτι...Μενουμε παντα παιδια ...καλημερα μας καραντινα νο ???εχασα τον αριθμο ..αρχισα να συνηθιζω κιολας ... Pa mal #menoumespiti #staystrong #staysafe #stayhome», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της,

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες μια πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Μελίνας Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη, καθώς ήρθε απρόσμενα ένα γεγονός και είναι συγκινημένη πολύ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Θεωρούσαμε κεκτημένη την ελευθερία μας, αλλά μια μέρα...»

Μελίνα Ασλανίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κοινή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε