Η φωτογραφία με τις κόρες της Αντελίνας Βαρθακούρη και το δυνατό μήνυμα: "Όταν θέλεις να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος..."

Η πιο γλυκιά ανάρτηση!

Η φωτογραφία με τις κόρες της Αντελίνα Βαρθακούρηκαι το δυνατό μήνυμα που έστειλε. "Όταν θέλεις να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος πάντα υπάρχει χρόνος να γίνεις" που θέλησε να πει Καλή Ανάσταση σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μήνυμα με τις ευχές της είναι πραγματικά όμορφο και αισιόδοξο.

Μαζί με τις κόρες της Μελωδία και Λιόνα η Αντελίνα Βαρθακούρη, μας στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις άγιες αυτές ημέρες. Η ίδια ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, την φωτογραφία που ακολουθεί και στην οποία την βλέπουμε μαζί με τα παιδιά της.

Expand player

"Όταν θέλεις να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος πάντα υπάρχει χρόνος να γίνεις...όλο το σύμπαν θα βοηθήσει...αρκεί να το θέλεις...ξεκίνα απο τώρα!!! Καλή Ανάσταση με υγεία και πολλή αγάπη σε όλους...μια διαφορετική Ανάσταση...αυτή που ο καθένας ψάχνει και αναζητά!!!" έγραψε στο ποστ που έκανε, η Αντελίνα Βαρθακούρη που σε άλλη ανάρτηση μας είχε δείξει την ρίζα από τα μαλλιά της.

Ξέρατε ότι έχουν ένα δωμάτιο στο σπίτι τους, ο Χάρης και η ΑΝτελίνα Βρθακούρη, που μας είπε Καλή Ανάσταση με τις κορούλες της, στο οποίο δεν πάνε οι... γυναίκες;

Ειδικότερα οι δυο τους μίλησαν στην Φωλιά των Κου Κου για τα όσα κάνουν αυτές τις ημέρες μέσα στο σπίτι. Ήδη και οι δύο ε΄χουν κάνει ορισμένες αναρτήσεις και δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες, δείχνοντάς μας πως τα περνούν σαν οικογένεια.

Το ζευγάρι λοιπόν μίλησε με σύνδεση μέσω skype στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη, λέγοντας μας μάλιστα για το δωμάτιο εκείνο που έχει "άβατο" καθώς δεν πάνε οι γυναίκες της οικογένειας. Ποιο είναι αυτό; Φυσικά του στούντιο που έχει στο σπίτι του ο Χάρης Βαρθακούρης και στο οποίο, όπως είπε βρίσκει την ηρεμία. Δείτε ωστόσο και το μήνυμα που είχε στείλει για την επέτειο γάμου με την γυναίκα του. Έκλεισαν δέκα χρόνια.

Ορίστε και τα όσα είπαν στην εκπομπή του Star

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι είπε για τους τσακωμούς στο σπίτι εν μέσω πανδημίας

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βάζει τέλος στα στερεότυπα και μιλάει ανοιχτά για το σώμα της