Αδιανόητο! Η Ελένη άρχισε να τραγουδάει στις κάμερες τραγούδι για τη μικρή Μαρινούλα

Απίστευτο περιστατικό

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να αρχίσει να τραγουδάει ένα τραγούδι που της θύμισε την κόρη της, τη μικρή Μαρινούλα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια μία πολύ καλή σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι καθημερινά δείχνει τον αυθορμητισμό της μέσα από κάθε της κίνηση στην εκπομπή της.

Expand player

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια πήγε πάνω από τον Πέτρο Συρίγο, ο οποίος μαγείρευε δροσερή σαλάτα με αγκινάρα, ρόκα και παρμεζάνα και τον ρώτησε αν ξέρει κανένα τραγούδι με αγκινάρα.

Το τραγούδι που είπε η Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Εκείνος της απάντησε πως όχι και τότε η παρουσιάστρια ξεκίνησε να τραγουδάει ένα κομμάτι που της θύμιζε τη Μαρίνα: «Αγκινάρες με κουκιά, κόκκινες καλές ντομάτες, δύο πεντάρες η οκά…», είπε η παρουσιάστρια, η οποία νωρίτερα τα έβαλε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο γιατί της έκοβε το πλάνο με τη μύτη του!

Νωρίτερα στην εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αναφορά στην τελευταία της μέρα στον ALPHA

Μία από τις κακές συνήθειες που έχει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, έχει να κάνει με το ότι καμιά φορά καθυστερεί λιγάκι να μπει στο πλατό της εκπομπής της.

Η ξαφνική δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τον ALPHA

Σήμερα λοιπόν της έτυχε ένα αντίστοιχο περιστατικό μιας και η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό κάπως καθυστερημένα.

Έτσι δε δίστασε να πει πως ποτέ δε θα χάσει αυτή της συνήθεια και πάντα θα μπαίνει με καθυστέρηση, ακόμα και στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη: Όλη η αλήθεια για το μέλλον της στον ALPHA

Αδιανόητο! Η Ελένη ξέχασε τον κορωνοϊό και δεν φαντάζεστε τι ζήτησε on air