Χάρις Αλεξίου: Αγνώριστη σε καυτή φωτογραφία από το παρελθόν!

Έτσι δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά

Μια από τις πιο αγαπημένες και κορυφαίες ερμηνεύτριες της Ελλάδας είναι ασυζητητί η Χάρις Αλεξίου. Όσο καιρό βρισκόταν σε καραντίνα, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξεσκονίσει λίγο το άλμπουμ από το παρελθόν της και αποκάλυψε ίσως την πιο καυτή της φωτογραφία στην οποία είναι και αγνώριστη.

Για την ιστορία, η Χάρις Αλεξίδου γεννήθηκε στη Θήβα το 1950 και από το 1958 ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας της ήταν αγρότης από τη Θήβα και η μητέρα της Μικρασιάτισσα. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αποκαλυπτικό crop top και μια μάξι φούστα.

Expand player

Και μιας και μιλάμε για καυτές φωτογραφίες από τραγουδίστριες η Πάολα με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της προκάλεσε θύελλα σχολίων αφού δεν άφησε τίποτα στην φαντασία του κόσμου! Δείτε εδώ την καυτή της πόζα!

Η πιο καυτή φωτογραφία από το παρελθόν της Χάρις Αλεξίου

«Πρόβα για την ταινία " Ηνίοχος" του Αλέξη Δαμιανού που τελικά δεν έπαιξα γιατί τα χρόνια περνούσαν η ταινία καθυστερούσε ο ρόλος άλλαζε κι εγώ επίσης. Εδώ με τον ίδιο και τον "Ηνίοχο"», έγραψε η ίδια και αξίζει να τη δεις!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ράγισε" καρδιές με τη φωτογραφία της η Χάρις Αλεξίου

Χάρις Αλεξίου: Αυτή είναι η νέα δουλειά που ετοιμάζει και θα σας αφήσει άφωνους!