Eurovision 2021: Είδηση "βόμβα" για τον επόμενο διαγωνισμό

Τι συνέβη;

Μπορεί η φετινή Eurovision να ήταν αρκετά διαφορετική σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει από τον θεσμό, ωστόσο οι οργανωτές υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν το 2021, δριμύτεροι! Δείτε ποια είναι η είδηση "βόμβα" για τον επόμενο διαγωνισμό που θα σχολιαστεί.

Το Europe shine a light έδωσε στους φανατικούς θαυμαστές του θεσμού μία γεύση από το τι μας περιμένει του χρόνου, μιας και αρκετές θα είναι οι χώρες που θα κρατήσουν τους φετινούς τους διαγωνιζόμενους.

Expand player

Από το Studio 21 του Hilversum οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit, οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, μας παρουσίασαν αποσπάσματα από τα 41 video clips, σχολίασαν προσωπικά «postcards», άκουσαν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, και έδωσαν ελπίδα σε όλες τις χώρες με μοναδικά tributes από παλιούς νικητές. Ωστόσο μπορεί η φετινή Eurovision να μην έγινε πραγματικότητα αυτό όμως δεν σημαίνει πως χάθηκαν όλα. Δείτε εδώ αναλυτικά το σχέδιο για την επόμενη χρονιά και τον θεσμό!

Eurovision 2021- Όλα όσα μας περιμένουν στον επόμενο διαγωνισμό

Ωστόσο η επίσημη σελίδα του διαγωνισμού ανέφερε αναλυτικά και επίσημα όλους όσους έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους και για του χρόνου. Δείτε την λίστα παρακάτω.

Δείτε το συγκινητικό tribute για τον κορωνοϊό από τους παλιούς νικητές και τους διαγωνιζόμενους της Eurovision 2020

Μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση ωστόσο έφερε και το τραγούδι "αγκαλιά" στην Ευρώπη, "Love Shine A Light", που τραγούδησαν όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον και ένα καλύτερο αύριο.

Ωστόσο μεγάλη συγκίνηση έφεραν και τα δύο στιγμιότυπα με έναν πρόσφατο νικητή του θεσμού, Måns Zelmerlöw, που τραγούδησε για ακόμα μια φορά το νικητήριο τραγούδι, του 2015 και της Σουηδίας, "Heroes", θέλοντας να στείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοηθάνε κάθε μέρα με την πανδημία.

Αλλά και εκείνο με μια παλιά νικήτρια του διαγωνισμού, και συγκεκριμένα την Marija Šerifović, που κέρδισε το 2007 με την Σερβία και το Molitva.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision 2020: Θεαματική αρχή για τον διαγωνισμό - Ο "νέος" τελικός που φέρνει κοντά τις χώρες της Ευρώπης

Συγκινεί η Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν τον τελικό της Eurovision 2020 - "Αυτή η βραδιά..."

TAGS