Συγκινεί η Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν τον τελικό της Eurovision 2020 - "Αυτή η βραδιά..."

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν τον τελικό της Eurovision 2020 -

Συγκινεί η Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν τον τελικό της Eurovision 2020. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι έτοιμη και ενημερώνει τους θαυμαστές της λέγοντας πως "Αυτή η βραδιά θα είναι ιδιαίτερη".

Η φετινή χρονιά θα μείνει για πάντα γνωστή ως μία από τις πιο "μαύρες" στην ιστορία του θεσμού αφού λόγω κορωνοϊού, ο διαγωνισμός αναγκάστηκε να διακοπεί. Αυτό ωστόσο δεν θα μας εμποδίσει από το να απολαύσουμε έναν διαφορετικό τελικό.

Τα συγκινητικά λόγια της Στεφανίας λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες, αλλά και να τους υπενθυμίσει για την σημερινή βραδιά.

Ανέφερε πως θα την δούμε online ενώ έσπευσε να δώσει τις ευχές της σε όλους, εύχοντάς μας να την απολαύσουμε παρά τις συνθήκες που επικρατούν.

Eurovision 2020 - Νέοι κανόνες και αλλαγές

Το «Europe Shine a Light», που θα μεταδοθεί σε 46 χώρες, θα ξεκινήσει στις 22:00 στην ΕΡΤ1 και στο WebTV της ΕΡΤ, σε σχολιασμό της Μαρίας Κοζάκου. Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί οι νέες ημερομηνίες για τον διαγωνισμό του 2021, που είχε γίνει ήδη μια αναφορά. Δείτε ωστόσο και την Στεφανία να λέει live το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε φέτος. Μείναμε με την φωνή της.

Εκτός όμως από τους 41 καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, η EBU ετοιμάζει και μια ξεχωριστή ενότητα για την όλη βραδιά με τίτλο «Eurovision Heroes», με καλλιτέχνες που συνέδεσαν το όνομά τους με τον διαγωνισμό τραγουδιού. Μεταξύ αυτών θα είναι η Ελενα Παπαρίζου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον 50ό διαγωνισμό του 2005, καθώς επίσης και η Ελένη Φουρέιρα. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η εμφάνιση της Φουρέιρα πρέπει να είναι... καρμική. Αφού πριν λίγες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα μια άγνωστη φωτογραφία της με ένα φαβορί του διαγωνισμού. Δείτε την και θα πάθετε πλάκα.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα Έλενα Παπαρίζου