Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν για... απίστευτες βουτιές

Δημοσίευσαν φωτογραφία τους

Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με το σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και τα δυο τους παιδιά, Αρίωνα και Αέλια, φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν στην παραλία να κάνουν τις απίστευτες βουτιές τους στη θάλασσα.

Το ζευγάρι με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισε να ξεκουραστεί από επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αφιερώσει όλο το χρόνο τους στα δυο αγγελούδια τους, καρπούς του έρωτα του.

Expand player

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες τους, από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν.

Σε μια από αυτές λοιπόν, είδαμε την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα να κάνουν βουτιές στη θάλασσα. «K. - Surfers! #Αελια #Αριωνας», σχολίασε η υπερήφανη μαμα και όπως ήταν επόμενο τα likes πήραν "φωτιά". Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου είχε μια συνάντηση με... πρώην κριτή του GNTN.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Εικόνα από το πατρικό της σπίτι με τη μικρή Αέλια

Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία εικόνα από το παρελθόν με την μικρή της Αέλια, από το πατρικό σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, και η αλήθεια είναι πως «μείναμε» όταν είδαμε πόσο έχει μεγαλώσει πλέον η κόρη της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε φέτος ένα λίγο πιο διαφορετικό Πάσχα, μιας και δεν επισκέφθηκε τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά έμεινε με την οικογένειά της στο σπίτι προκειμένου να προστατευθούν από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό, πριν από κάποιες μέρες, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να θυμηθεί ένα στιγμιότυπο με την κόρη της πριν από μερικά χρόνια όταν πέρασαν τις μέρες στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε η παρουσιάστρια πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Δείτε εδώ φωτογραφία της από τη βόλτα της με τον γιο της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Καραβάτου με τη μικρή Αέλια στο πατρικό της

«Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη.» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της που ανέβασε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά...»