Σε αυτό το κανάλι «έκλεισε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Δεν θα έχει το ρόλο του παρουσιαστή αλλά...

Έγινε γνωστό μέσα από το OPEN

Ένας χαμός είχε επικρατήσει τους τελευταίους μήνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την επιστροφή του στην τηλεόραση. Ωστόσο, το τοπίο όπως φαίνεται ξεκαθάρισε, καθώς «έκλεισε» με μεγάλο κανάλι. Δεν θα έχει τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή, αλλά έναν πιο... ειδικό.

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο Αλέξης Μίχας. Σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες, ο παρουσιαστής θα επιστρέψει την νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΙ και στο Big Brother.

Expand player

Ωστόσο, δεν θα έχει το ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή. Φαίνεται πως θα έχει έναν πιο ειδικό ρόλο και θα είναι ο μέντορας, αλλά και κριτής των παικτών. Θα αξιολογεί έναν έναν τους διαγωνιζόμενους τους οποίους θα συναντά σε έναν ειδικό χώρο. Δείτε εδώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια πίσω από την επιστροφή του στην τηλεόραση

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από δηλώσεις που έκανε ο γιος του.

Ο Στέργιος Μικρούτσικος συνδέθηκε σήμερα το μεσημέρι με το «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, θέλησε να αναφερθεί στα όσα λέγονται για τον πατέρα του και τη συμμετοχή του στο Big Brother.

Φέτος το όνομα του γνωστού παρουσιαστή, ακούστηκε για αρκετά show, και για το λόγο αυτό, ο γιος του θέλησε να ξεκαθαρίσει, ποιες είναι οι πληροφορίες που έχει μέχρι στιγμής από τον πατέρα του.

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του. Δείτε εδώ τα πρώτα τους τρυφερά στιγμιότυπα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για προτάσεις που του έγιναν στο παρελθόν και δεν τις δέχτηκε ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει όντως ενδεχόμενο να τον δούμε του χρόνου σε κάποιο κανάλι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή του - Φωτογραφίες με τη σύντροφό του