Baby boom στη showbiz - Αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε κοριτσάκι

Η τρυφερή ανάρτηση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο είναι κοριτσάκι. Από την στιγμή που γέννησε, δεν σταματούν οι ευχές και τα χαμόγελα στην οικογένεια της.

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που γέννησε κοριτσάκι

Ο λόγος για την Angelika Dusk, η οποία εδώ και οκτώ ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Expand player

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μποσινάκος, υποδέχτηκαν την κόρη τους στον κόσμο στις 2 Ιουλίου, ωστόσο έκαναν γνωστή την είδηση σήμερα.

Η Angelika Dust, κόρη του γνωστού βιομηχάνου Δημήτρη Δασκαλόπουλου και ο μουσικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου εν μέσω κορωνοϊού, λίγο πριν το baby boom! Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι και αγαπημένη influencer.

Baby boom στην showbiz - Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε και δεν το κατάλαβε κανείς

Νέο baby boom έσκασε στην showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως γέννησε πασίγνωστη ηθοποιός, εν μέσω πανδημίας και δεν το κατάλαβε κανείς! Τόσο η ίδια, όσο και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η διάσημη ηθοποιός γέννησε στις 4 Μαϊού, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγες ώρες.

Ο λόγος για την America Ferrera, που απολαμβάνει αυτές τις μέρες ησυχίας, ενώ μιας και μιλάμε για γεννητούρια, να αναφέρουμε πως ο κόσμος της showbiz, έμεινε άφωνος όταν και η Gigi Hadid επιβεβαίωση την εγκυμοσύνη της. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε!

Η ίδια ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη γέννηση της κόρης της, γράφοντας, «LUCIA MARISOL WILLIAMS - Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου και η μαμά, ο μπαμπάς και ο μεγάλος αδερφός πετούν από ευτυχία και την υποδέχτηκαν με χαρά στην οικογένειά τους!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γνωστή Ελληνίδα γέννησε και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Baby boom στη showbiz! Γέννησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη