Ζέτα Μακρυπούλια: Την "τσάκωσαν" οι κάμερες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά εκείνη χαμογελούσε σε... άλλον

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μία σπάνια κοινή έξοδο μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο οι κάμερες την "τσάκωσαν" να χαμογέλαει σε κάποιον άλλο, τον απόλυτο έρωτά της, ο οποίος φυσικά είναι ο πολύ καλός της φίλος, Νίκο Μουτσινά.

Οι δύο παρουσιαστές, μπορεί να είναι τηλεοπτικοί ανταγωνιστές καθώς παίζουν απέναντι ο ένας από τον άλλον, ωστόσο είναι πολύ καλοί φίλοι και πολλές φορές επιλέγουν να βγαίνουν μαζί και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Expand player

Μάλιστα θα μπορούσε κανείς να πει, πως πιο συχνά βλέπουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά παρά με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Βέβαια πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι πήγε μαζί για μπάνιο. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις, ωστόσο χθες βράδυ βρέθηκαν μαζί στο Θέατρο Άλσος όπου έκανε πρεμιέρα «Η Ταράτσα του Φοίβου», προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον καλό τους φίλο, Φοίβο Δεληβοριά.

Διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά η Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν είδαμε πουθενά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο απολαμβάνει το ταξίδι της. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δεν είδαμε πουθενά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια, από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Πέλοπόννησο μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Ματίνα Νικολάου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Όλη η παρέα, απολαμβάνει τις ομορφιές της θάλασσα, ενώ δεν σταματάει τις βόλτες και τις βουτιές στη θάλασσα.

Στα social media και συγκεκριμένα, στο Instagram πραγματοποιούν καθημερινές αναρτήσεις και μας δείχνουν πως περνάνε την ώρα τους.

Στις αναρτήσεις ωστόσο αυτές, δεν είδαμε πουθενά τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να την προστατεύσει, κάτι που έχει καταφέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας. Διακοπές με παρέα ο Νίκος Μουτσινάς. Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανακοίνωση για το... τέλος της από τον ΑΝΤ1