Δούκισσα Νομικού: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της έφερε τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο

Το σώμα της δεν έχει ούτε μία ατέλεια!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού δε δίστασε να ανεβάσει μία εντελώς αρετουσάριστη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέβηκε, έφερε τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να ανεβάσει φωτογραφία στα social media χωρίς καθόλου μακιγιάζ και χωρίς καθόλου φίλτρα.

Expand player

Άλλωστε, οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, δεν είναι καθόλου πειραγμένες, και γιατί να είναι, αφού η Δούκισσα Νομικού έχει ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το σώμα της, το οποίο μετά από δύο γέννες είναι απλά αλάνθαστο.

Αυτή είναι η αρετουσάριστη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Έτσι, ενώ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία με το κίτρινο μπικίνι της, στην οποία μάλιστα φαίνεται και λίγο ο γιος της, Σάββας.

Δείτε εδώ το απίστευτο ολόσωμο μαγιό που επέλεξε να φορέσει η Δούκισσα Νομικού στην παραλία μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Πριν από μερικές μέρες, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν στην ερώτηση που τους έκανε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο μάλιστα αξιοποιεί μαζί με την οικογένειά της.

Οι 4 τους περνάνε υπέροχες μέρες στη Μύκονο και μέχρι στιγμής, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο νησί των ανέμων.

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, ψάχνοντας έναν τρόπο για να περάσει δημιουργικά το χρόνο της, κάθισε στο κρεβάτι της, πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μία συμβουλή σχετικά με το ποια σειρά θα πρέπει να δει.

Εκείνοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω και έδωσαν στην πανέμορφη παρουσιάστρια όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν! Κάτι αντίστοιχο έγινε και προχθες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό της, κάνοντας όλη την ελληνική showbiz να την "προσκυνήσει"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόλις έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Δούκισσα Νομικού

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού