My Style Rocks: Είναι ξανά ζευγάρι η Βίκυ Μανώλη με τον Ανδρέα Φουστάνο;

Τι απαντάει η ίδια;

Η Βίκυ Μανώλη αποχώρησε την Κυριακή από το My Style Rocks και μέχρι στιγμής "φουντώνουν" οι φήμες που τη θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από τη σχέση της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό.

Όπως ξεκαθάρισε λοιπόν το μοντέλο, εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Φουστάνο ωστόσο η είδηση ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί δεν ισχύει. Δείτε εδώ το τελευταίο look της Βίκυς Μανώλη στο My Style Rocks.

Expand player

Αυτά αποκάλυψε η Βίκυ Μανώλη για τη σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο

«Δεν ισχύει ότι τα ξαναβρήκα με τον Ανδρέα Φουστάνο. Πρέπει να πω ότι έχω άριστη σχέση και είναι ένας άνθρωπος που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Είπα στον Ανδρέα ότι θα συμμετέχω στο My Style Rocks και με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου, κάτι που νομίζω δεν τήρησα.

Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, μένουμε σε κοντινές περιοχές και έτυχε κάπως έτσι. Όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι σε σχέση με πλαστικό χειρουργό, όλες οι γυναίκες σε ρωτάνε συνέχεια πράγματα», είπε η Βίκυ Μανώλη.

Βίκυ Μανώλη: Άναψε φωτιές στην παραλία η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks αποφάσισε να απολαύσει για λίγο τη μέρα της στην παραλία και η αλήθεια είναι πως το σώμα της και το υπέροχο μαγιό της ήταν αρκετά προκειμένου να ανάψουν φωτιές!

Η νέα σεζόν του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και μέχρι στιγμής, οι παίκτριες, παλιές και καινούργιες έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr «συνέλαβε» τη Βίκυ Μανώλη, πριν από δύο μέρες, στην παραλία της Βάρκιζας και η αλήθεια είναι πως το σώμα της ήταν απλά συγκλονιστικό.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει συζητηθεί αρκετά πριν ακόμα προλάβει να μπει στο παιχνίδι λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Φουστάνο - δείτε εδώ.

Όσο για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, μπορεί την πρώτη εβδομάδα να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει και να έβγαλε λίγη γκρίνια ωστόσο αυτές τις μέρες έχει ανωδική πορεία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: «Άδειασε» την Τζένη Γεωργιάδου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

My Style Rocks: Ένταση με τη Τζένη Γεωργιάδου - Ζήτησε τα ρέστα στις συμπαίκτριές της