Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το Καλό Μεσημεράκι - «Δεν πέρασαν τόσο καλά όταν...»

Το έκανε γνωστό μέσα από συνέντευξη

Ο Νίκος Μουτσινάς, σε συνέντευξή του μίλησε για τα αρνητικά σχόλια, για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown που θα φέρει αλλαγές στην εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, αλλά και για τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Έχει τύχει να σου κάνουν ποτέ αρνητικά σχόλια πρόσωπο με πρόσωπο;

Expand player

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Τώρα, αν αυτός που τα πιστεύει δεν έχει έρθει να μου τα πει, καλά κάνει, να μην έρθει».

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Το «Καλό μεσημεράκι» επέστρεψε δυναμικά και με κοινό. Σε φοβίζει το ενδεχόμενο ενός νέου λοκ νταουν, που θα σε αφήσει πάλι μόνο στο πλατό;

«Δεν πέρασα τόσο ωραία χωρίς τον κόσμο, αλλά δεν το βάζω στο μυαλό μου, αφού έτσι κι αλλιώς θα πάω με τις συνθήκες που θα πάει όλη η χώρα. Θα πάω με το ρεύμα, θα το δούμε, θα το ψάξουμε. Είναι πολύ διαφορετικά χωρίς κοινό, έχει άλλη ενέργεια το πλατό με κόσμο, είναι κι ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής αυτό. Δίνεις και παίρνεις. Κουνιέται η ενέργεια».

Πριν από λίγες ημέρες στο Καλό Μεσημεράκι να σημειώσουμε έχε ένα "ατύχημα" η Βάνια στο πλατό και "έκλαψε" ο Νίκος Μουτσινας.

Φέτος, ύστερα από χρόνια, βλέπουμε και νέα πρόσωπα ως κεντρικές παρουσιάστριες: Ιωάννα Μαλέσκου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δανάη Μπάρκα... Πώς σου φαίνεται η καθεμία;

«Δεν παρακολουθώ ακριβώς την κάθε εκπομπή, δεν παρακολουθώ γενικά τηλεόραση, μόνο αυτά που μου "πετάνε" στον αέρα οπότε δεν μπορώ να έχω ακριβώς άποψη. Μου αρέσει που έχουν μπει καινούρια πρόσωπα, πολύ διαφορετικά, πάνε τα πρότυπα δεξιά κι αριστερά, οπότε αυτό είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν κάτι να δώσουν, γιατί μιλάτε για προσωπικότητες που όλο κάτι φέρνουν. Ο μπουφές έχει ποικιλία φέτος», είπε στο Τηλέραμα.

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς - Το τηλεφώνημα που τον «τάραξε» στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Στην εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» κανονικά με ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα που δέχθηκε στη στήλη, «Λύνουμε τα ερωτικά σας». Μία "τηλεθεάτρια" τον κάλεσε και τον «τάραξε» για τα καλά στον αέρα, με τον παρουσιαστή να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Η στήλη αυτή έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες των τηλεθεατών και όχι μόνο αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς δέχεται τηλεφωνήματα από celebrities που του διηγούνται τις δικές τους ερωτικές ιστορίες.

Σειρά αυτή τη φορά είχε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μιλώντας πολύ σιγά του εξήγησε πως θέλει έναν άντρα που να φοράει στολή. Η ιστορία της είχε τρελάνει για τα καλά τον Νίκο Μουτσινά με την Δέσποινα Μοιραράκη να του φωνάζει στο τέλος πως αν περίμενε από αυτόν δε θα έβρισκε ποτέ άντρα, αλλά ευτυχώς βρήκε τον ναύαρχό της.

Μόλις κατάλαβε ο παρουσιαστής ποια τον είχε πάρει τηλέφωνο ξέσπασε σε γέλια και της είπε πως άνετα θα μπορούσε να έχει γίνει ηθοποιός.

Αργότερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είδαμε και τη Δούκισσα Νομικού να μιλάει για τον γάμο της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Πανικός στον ΣΚΑΙ μετά την εμφάνιση της Νομικού στον Νίκο Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς: Η παρέμβαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Καλό Μεσημεράκι και η ατάκα για τα νούμερα τηλεθέασης