Η νεογέννητη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά είναι για "φάγωμα" - Η πρώτη φωτογραφία της

Έκανε το Instagram να «λιώσει»

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η κορούλα του είναι για "φάγωμα", όπως είδαμε στην πρώτη της φωτογραφία.

Ο σεφ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας μέσα από το μαιευτήριο με τους followers του να «λιώνουν».

Expand player

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εξαιρετικό για άλλη μια φορά το σύστημα του προπονητή μας Δημήτρη Κολέσκα. Δυνατή προετοιμασία παρέα με τη βοηθό προπονητή Έντα Μπακα. Βέβαια παίζαμε και στην έδρα μας. Να τα λέμε κ αυτά. Ευχαριστούμε μαιευτήριο Λητώ», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη λεζάντας της ανάρτησης, του με τις ευχές να πέφτουν σαν την βροχή.

Να πούμε πως η σύζυγος του με την οποία γνωρίστηκαν με τον πιο ρομαντικό τρόπο είναι όλη του η ζωή.

Σωτήρης Κοντιζάς: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του τρίτου παιδιού

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε πατέρας για τρίτη φορά φορά πατέρας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για αυτό στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας βρήκε τον σεφ και τον ρώτησε για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του και τρίτου συνολικά παιδιού του.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα μπάσκετ. Όνομα δεν βρήκαμε, πονάει αυτό! Όλα πήγαν μια χαρά και περιμένουμε να γυρίσουμε σπίτι. Το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμα”. είτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια - «Στο σχολείο με φώναζαν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», μίλησε ο σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Αναφέρθηκε τόσο στην καθημερινότητα του, όσο και στα παιδικά του χρόνια.

«Όταν ήμουν μικρότερος έβλεπα ιαπωνικό κινηματογράφο» παραδέχτηκε, «Πηγαίναμε για διακοπές στην Ιαπωνία στο θεία και στη γιαγιά μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σωτήρης Κοντιζάς: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την σύζυγό του!

Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τρέλανε» ο γιος του - Τον κυνηγούσε σε όλη τη Σχοινούσα