Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τρέλανε» ο γιος του - Τον κυνηγούσε σε όλη τη Σχοινούσα

Έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα για όλους τους μπαμπάδες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τρέλανε» ο γιος του - Τον κυνηγούσε σε όλη τη Σχοινούσα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς. Έχει μεγάλη αδυναμία και στα δύο παιδιά του και δεν το κρύβει λεπτό. Μάλιστα, δεν παραπονέθηκε λεπτό, όταν ξεκίνησε να κυνηγάει τον γιο του σε όλη την Σχοινούσα. Ο μικρός, τον «τρέλανε» για τα καλά!

Ο γνωστός σεφ έχει αφήσει για λίγο καιρό τις κουζίνες και έχει κάνει τη δική του εξόρμηση στις Κυκλάδες μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει πολύ ξεχωριστά στιγμιότυπα από το ταξίδι του και από τα παιδιά του. Δείτε εδώ την αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το πώς γνώρισε τη γυναίκα του.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του

«Πόπη κ Ρένα, Ρένα κ Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι.

Η δική μας Σχοινούσα. Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο».

«Λιώσαμε» - Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Για ακόμα μία φορά, ο Σωτήρης Κοντιζάς κατάφερε να μας κάνει να λιώσουμε μιας και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, προκειμένου να σημάνει την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο γνωστός σεφ μπορεί να προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάποιες φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις πιο υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών του.

Έτσι έκανε και σήμερα, μέσα από το καράβι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε διακοπές μαζί με την οικογένειά του και μοιράστηκε ένα πολύ ξεχωριστό στιγμιότυπο με τον γιο του.

Να σημειώσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό είχαμε δει τον Σωτήρη Κοντιζά στην Μύκονο μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Δείτε εδώ βίντεο από την παραλία.