Υβόννη Μπόσνιακ: Η μαγική φωτογραφία της κόρης της σαν ζωγραφιά!

Η γλυκιά αφιέρωση

Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της κόρης της Ελένης η οποία θυμίζει πίνακα ζωγραφικής και της έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση.

Η μικρή Ελένη ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2015, για να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια μετά τη γέννησή της.

Expand player

Στην υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στο προφιλ της Υβόννη Έγραψε: Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο σε αγαπώ" Δείτε τη φωτογραφία 10 χρόνια πριν και το μήνυμα της όλο νόημα.

Υβόννη Μπόσνιακ: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Αντώνη Ρέμο - "Είμαι πολύ περήφανη"

Την Υβόννη Μπόσνιακ υποδέχθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της. Το μοντέλο έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον Αντώνη Ρέμο!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα με το “Style me Up” στο Open, ενώ μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, τον Αντώνη Ρέμο.

«Πίστευα ότι θα είμαι αυστηρή. Θέλω να υπάρχει πρόγραμμα με το παιδί, τι ώρα θα φάει, τι ώρα θα κοιμηθεί… Αλλά όταν είσαι μανούλα, πώς να είσαι αυστηρή; Εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή απ’ ότι ο Αντώνης. Δείτε εδώ τι έκανε το ζευγάρι που συγκίνησε!

Ο Αντώνης δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Πραγματικά η σχέση τους είναι μαγική. Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς.

Και ειδικά τώρα, μετά την καραντίνα, έχουμε “δέσει” ακόμα περισσότερο. Είναι υπέροχος και η μικρή έχει έρωτα με τον μπαμπά της, “τον μπαμπά θα παντρευτώ”, λέει», είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Στιγμές ευτυχίας στην Μύκονο για Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έζησαν στην Μύκονο η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος, αφού δεν σταμάτησαν οι τρυφερές στιγμές και οι αγκαλιές με την κόρη τους, Ελένη.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στα αγαπημένα του ελληνικά νησιά και παρέα με τις γυναίκες της ζωής του απολαμβάνει τις διακοπές του ο Αντώνης Ρέμος, αφού όσα σχέδια είχε, τα ανέτρεψε μέσα στους προηγούμενους μήνες η έλευση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Το YOU συνάντησε τον λαοφιλή τραγουδιστή μαζί με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη Πασχαλίδου στην παραλία της Ψαρρούς και συγκεκριμένα στο Nammos, να χαίρονται τον έρωτά τους όπως τη μέρα του γάμου τους που εκείνος της αφιέρωνε τη μεγάλη επιτυχία του «Μέχρι το τέλος του κόσμου». Το ζευγάρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα κλείσει δύο χρόνια γάμου, που όμως φαντάζουν λίγα μπροστά στα 12 χρόνια που είναι μαζί και ερωτευμένοι, κάτι φυσικά που μπορούσε να καταλάβει κανείς από τις τρυφερές χειρονομίες που αντάλλασαν στην παραλία αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, με κορυφαία όλων τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος αφέθηκε στα χέρια της γυναίκας του για ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Η γοητευτική κυρία Ρέμου, που τράβηξε τα βλέμματα με το ολόσωμο μαγιό και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, παρέμεινε στο «νησί των ανέμων», όταν εκείνος αναχώρησε την περασμένη Παρασκευή με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Κώστα Πηλαδάκη για τη Ρόδο, για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί μπορεί να τον περίμεναν δυσάρεστα μαντάτα με την ακύρωση της συναυλίας του σε beach bar του «νησιού των ιπποτών», αλλά βρήκε παρηγοριά τις προηγούμενες μέρες, όταν επέστρεψε στις μεγάλες του αγάπες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας στην Μύκονο για Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο

Πρεμιέρα για το Style me Up και τη Μαρία Μπακοδήμου στο Opentv - Το εντυπωσιακό πλατό και η είσοδος των κριτών