Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα στο STAR

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων

Η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα υπέγραψε τα συμβόλαια της συνεργασίας της με τον Αlpha και ύστερα η Μάρα Ζαχαρέα την υποδέχτηκε στο γραφείο της για να την καλωσορiσει.

Τις δύο γυναίκες τις συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων καθώς η Τατιάνα δούλευε επί χρόνια στο Star. Τα γραφεία του ενημερωτικού τμήματος του ALPHA στεγάζονται στο Star και οι δυο τους πόζαραν μαζί. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της.

Expand player

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star, δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντησή τους καλωσορίζοντας στον Alpha την Τατιάνα! “Μόλις καλωσορίσαμε στον Άλφα την @tatistefanidou και είπαμε στο γραφείο μου την πρώτη καλησπέρα!#newbeginnings #friends” έγραψε η Μάρα κάτω από την φωτογραφία τους

Επίσημη ανακοίνωση από ALPHA - Καλωσόρισε την Τατιάνα Στεφανίδου σε 4 γραμμές

Ο Alpha καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του. Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τατιάνα έχει κλείσει ήδη το σε ποια ζώνη θα είναι.

Στην κόντρα Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Καινούργιου - Βγήκαν τα μαχαίρια! Τι συνέβη;

Στην κόντρα θα είναι όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου σε λίγο διάστημα, καθώς η πρώτη "έκλεισε" οριστικά με τον ALPHA και θα παίζει ακριβώς απέναντι από την εκπομπή Ευτυχειτε.

Για αυτό το λόγο θα βρίσκονται στα μαχαίρια Τατιάνα Στεφανίδου - Κατερίνα Καινούργιου

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας είναι ραγδαίες. Σήμερα, πρόκειται να υπογράψουν και οι τελευταίοι συνεργάτες της για να ξεκινήσει η ενημερωτική εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του σταθμού, στην θέση που βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη πριν την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε ένα μικρό σοκ όταν συνηδειτοποίησε πως θα προβάλλονται την ίδια ώρα. Ποια θα βγαίνει νικήτρια;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με κατακόκκινο μπικίνι στην θάλασσα η Μάρα Ζαχαρέα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έγινε viral σε λίγα λεπτά η ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα με την κόρη της