Δημήτρης Σταρόβας: Συγκλονίζει για τον πατέρα του - "Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες"

Τι αποκάλυψε;

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο Direct και τον Τάκη Χατζή και μεταξύ άλλων μίλησε για την απουσία του πατέρα του και τον λόγο που δεν τον γνωρίζει.

«Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Μέχρι τα 11, 12 που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα, πήρα το όνομα του».

Expand player

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών» πρόσθεσε. «Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου" Δείτε τις δηλώσεις του για τα ριάλιτι.

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Σταρόβα - «Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με...»

Στο «Direct» με τον Τάκη Χατζή το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, που είναι γυμνάστρια.

«Είσαι μαζί με μια γυμνάστρια, την Άννα Σταθάκη. Πως μια γυναίκα σαν και αυτή ερωτεύεται εσένα;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή με τον καλλιτέχνη να απαντάει: «Θα πω άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδησή της».

Στην ερώτηση για το τι γυναίκες του αρέσουν ο Δημήτρης Σταρόβας είπε «Εγώ δε μπορώ την κουκλίστικη ομορφιά. Δε μπορώ τα γυμνασμένα γυναίκεια σώματα. Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με γνώρισε. Είναι γυμνάστρια αλλά δεν κοπανιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνει σε παιδάκια. Δεν είναι φέτες. Για μένα αυτό αποβάλλει όλη τη θηλυκότητα. Δηλαδή έτσι και δω γυναίκα με φλέβες, μπράτσα και κοιλιακούς δε μπορώ».

Πως ήταν ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στην ηλικία των 26 ετών;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μακελειό! Ο Σταρόβας μιλά για την κόντρα Αρναούτογλου - Κανάκη: "Το κάνει και ο ίδιος"

Δημήτρης Σταρόβας: Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον Μαχαιρίτσα και τον Σάκη Μπουλά