The Bachelor: Εκτός εαυτού ο Βασιλάκος - Έσπασε πράγματα στην βίλα

Χαμός στο σημερινό 26/11 επεισόδιο! Με ποια έγινε έξαλλος;

Εκτός εαυτού θα δούμε να βγαίνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο σημερινό 26/11 επεισόδιο του The Bachelor. Θα φτάσουν στο... κόκκινο τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να ξεκινάει να σπάει πράγματα στη βίλα που μένουν οι παίκτριες.

Ο Έλληνας bachelor έχει έρθει πολύ κοντά με τρεις από τις παίκτριες του παιχνιδιού, κάτι που φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Όπως είδαμε χθες, η Νικόλ έγινε έξαλλη που επέλεξε την Βίβιαν για τη δοκιμασία συγκατοίκησης και από εκείνη την στιγμή η συμπεριφορά της απέναντι του έχει αλλάξει.

Expand player

Όπως λοιπόν θα δούμε σήμερα, η παίκτρια δεν θα συμπεριφέρεται και με τον πιο όμορφο τρόπο στον Παναγιώτη Βασιλάκο, κάτι που θα τον εξοργίσει και θα πάει στην βίλα να την βρει.

Η παραγωγή θα την ειδοποιήσει να βγει έξω που θα την περιμένει για να συζητήσουν. Ωστόσο, η συζήτηση αυτή δεν θα έχει και το πιο ωραίο κλίμα, αφού θα αρχίσει να σπάει πράγματα.

The Bachelor: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές του Βασιλάκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται το «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξεκινά να συγκατοικεί με παίκτρια του ριάλιτι και το πρώτο τους βίντεο με τις τρυφερές τους στιγμές στα παπλώματα να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η «τυχερή» δεν ήταν άλλη από τη Βίβιαν η οποία κατάφερε να εξοργίσει τις αντιπάλους της, όταν το όνομά της διαβάστηκε στην κάρτα του Βασιλάκου η οποία στην ουσία την καλούσε στο σπίτι του.

Πράγματι, στο επεισόδιο της Τετάρτης οι δυο τους συγκατοικούν με τον Έλληνα bachelor να προχωρά πολύ γρήγορα στο… ψητό και να ρίχνει τη Βίβιαν στα παπλώματα.

Φυσικά, οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα με τα σχόλια στα social media να ποικίλουν.

Πάρτε μια γεύση από τις πιο «ιδιαίτερες» στιγμές που είδαμε ποτέ στο ριάλιτι στο βίvτεο που ακολουθεί:

Διαβάστε εδώ για την παίκτρια που έχει γυρίσει δικό της ερασιτεχνικό βίντεο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor Highlights: Η συγκατοίκηση του Παναγιώτη με παίκτρια και τα νεύρα της Νικολέττας

The Bachelor: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές του Βασιλάκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου