"Βόμβα" από τον ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση για την Δούκισσα μόλις κυκλοφόρησε

Τι αναγράφει;

Στον ΣΚΑΙ πλέον ανήκει η Δούκισσα Νομικού, έπειτα από 3 χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε η ανακοίνωση από το κανάλι για την αρχή της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Δούκισσα Νομικού

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Expand player

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Την συνεργασία τους ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα και η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Love It.

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Στο δεύτερο παιδί ένιωσα...»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως όταν έκανε το δεύτερο παιδί της ένιωσε τι θα πει οικογένεια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε να είναι πραγματικά συγκινημένη στις δηλώσεις της για τα παιδιά της. Μιλώντας τόσο για τον Σάββα όσο και για την μικρή Αναστασία, εξήγησε πόσο μεγάλη αξία έχει για εκείνη η οικογένειά της.

Αυτά είπε η Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό.

Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε μαζί με τον γιο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άνοιξε το οικογενειακό άλμπουμ η Δούκισσα Νομικού - Ασύλληπτες φωτογραφίες

Τεράστια συγκίνηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού