Τεράστια συγκίνηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστια συγκίνηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Τεράστια συγκίνηση επικράτησε στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού, μετά από μερικά δώρα που δέχτηκε από τον οργανισμό «Μαζί για το παιδί», με αφορμή τα γενέθλια της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι Πρέσβειρα του οργανισμού και δεν γινόταν να μην της κάνουν την πιο όμορφη έκπληξη αυτή την σημαντική για την ίδια, ημέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο άνοιγε τα δώρα της και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της.

«Αυτά είναι τα πιο ωραία δώρα που έχω λάβει στη ζωή μου!

Η συγκίνηση μου στην έκπληξη που μου ετοίμασε το @mazigiatopaidi με όλα τα παιδιά είναι τεράστια. Τόσες ζωγραφιές, τόσα αληθινά αριστουργήματα, τόσες ευχές, τόση αγάπη από τα υπέροχα πλάσματα που τόσο λατρεύω. Είμαι και θα είμαι για πάντα δίπλα τους, αλλά στην πραγματικότητα εκείνα είναι κοντά μου για να με γεμίζουν αισιοδοξία με τη φαντασία τους, τα όνειρα τους, την αγάπη τους για ζωή.

Ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως τα γενέθλια της η Δούκισσα Νομικού, τα γιόρτασε με την οικογένεια της και την πιο παιχνιδιάρικη τούρτα.

View this post on Instagram

Η συγκίνηση μου στην έκπληξη που μου ετοίμασε το @mazigiatopaidi με όλα τα παιδιά είναι τεράστια ❤️???????? Τόσες ζωγραφιές, τόσα αληθινά αριστουργήματα, τόσες ευχές, τόση αγάπη από τα υπέροχα πλάσματα που τόσο λατρεύω ❤️ Είμαι και θα είμαι για πάντα δίπλα τους, αλλά στην πραγματικότητα εκείνα είναι κοντά μου για να με γεμίζουν αισιοδοξία με τη φαντασία τους, τα όνειρα τους, την αγάπη τους για ζωή ???? Ευχαριστώ από καρδιάς @mazigiatopaidi ???? #mazigiatopaidi

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Χαμός στα σχόλια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε επικράτησε χαμός στα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το επερχόμενο lockdown και έτσι θέλησε να δει για ακόμα μία φορά τους γονείς της πριν ξεκινήσει ξανά η καραντίνα.

Έτσι συναντήθηκε μαζί τους και απόλαυσαν το γεύμα τους. Στο προηγούμενο lockdown, η Δούκισσα Νομικού είχε εξηγήσει πως της έλειπαν πολύ οι γονείς της και της είχε στοιχήσει που δεν μπορούσε να τους επισκεφθεί. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown ❤️ #family #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutches