Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα - Του ανακοινώθηκε πως...

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον Χρήστο Μάστορα και για το συγκρότημα Melisses! Ανακοινώθηκε στον τραγουδιστή και την μπάντα του, πως κέρδισαν το βραβείο Best Group στα Mad Video Music Awards που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Ο άνθρωπος μάλιστα, που θα ανακοινώσει το όνομα στον αέρα και θα δώσει το βραβείο στους καλλιτέχνες είναι ο Πύρρος Δήμας.

Expand player

Τα “Mad Video Music Awards 2020” επέστρεψαν για 17η χρονιά, όμως τηρώντας τα νέα μέτρα. Φέτος λόγω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβρη και για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα τα απολαύσουν κατευθείαν στην τηλεόραση. Δείτε πρώτοι εδώ στιγμιότυπα και τους νικητές.

Συγκλόνισε το διαδίκτυο η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία συγκλόνισε όλο το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία απώλεια που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Ο λόγος φυσικά για τον ξαφνικό θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25/11 από ανακοπή καρδιάς.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο μέσα από τα social media, ανάμεσά τους και ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο προφίλ του, κάτι που έκανε άλλωστε και η Μελίνα Ασλανίδου.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Με τεράστιο τζάκι το σαλόνι του Χρήστου Μάστορα - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η εικόνα από το εσωτερικό του σαλονιού. Ο τραγουδιστής έχει ένα τεράστιο τζάκι το οποίο μάλιστα άναψε.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έτσι καθημερινά βλέπουμε στο Instagram ένα σωρό αναρτήσεις από celebrities που περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι.

Παρόλο που ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι και τόσο ενεργός στα social media, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο σαλόνι του. Δείτε εδώ και ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα ο Χρήστος Μάστορας και συγκλόνισε τους followers του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρήστος Μάστορας: «Γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά...» - Η ανάρτηση που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

Χρήστος Μάστορας: Στη δημοσιότητα ασύλληπτο βίντεο μέσα από το σπίτι του - Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων