Συγκλονίζει ο Χρήστος Μάστορας με το video του - Ανατριχιάζει με τη φωνή του

Απολαύστε τον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Χρήστος Μάστορας με το video του - Ανατριχιάζει με τη φωνή του

Ο Χρήστος Μάστορας είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και όλοι τον έχουν λατρέψει για την μαγική φωνή που έχει. Ο ίδιος ανεβάζει πολύ συχνά video που ερμηνεύει είτε δικά του τραγούδια είτε άλλων και "μοιράζει" ανατριχίλα.

Ο Χρήστος ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram στο οποίο ερμηνεύει το τραγούδι «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή), το επίσημο soundtrack της καθημερινής σειράς «Ήλιος»ΑΝΤ1.

Στο τραγούδι «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» ο Ηλίας Μακρίδης έχει γράψει την μουστική και τους στίχους η Ντέπη Χατζηκαμπάνη.

Το video του Χρήστου Μάστορα κατάφερε να ρίξει για ακόμη μια φορά το Instagram καθώς συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια. Στιγμές ευτυχίας για τον Μάστορα!

Βίντεο που τραγουδάει ο χρήστος μάστορας

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς πόζαρε μαζί με την βαφτιστήρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο στην κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση που έχει τα γενέθλιά της και έτσι ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία στην οποία παίζουν οι δυο τους στον καναπέ.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει δείξει πολλές φορές τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μικρή Σοφία. Πριν από λίγο καιρό, τον είχαμε δει να της κάνει καντάδα. Δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο

Χρήστος Μάστορας Λευτέρης Πετρούνιας

«Ράγισε» καρδιές με την ανάρησή του ο Χρήστος Μάστορας

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο το διαδίκτυο καθώς αναφέρθηκε στο θέμα που έχει καθηλώσει την ελληνική κοινωνία.

Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, έφτασε η κορυφαία στιγμή της δίκης της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης ήταν η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που δεν έχει λείψει από καμία δικάσιμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Από το δικαστήριο απουσιάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την στήριξή τους μέσα από τα social media και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από αυτούς. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του Παύλου Φύσσα και έβαλε την ημερομηνία 7/10/2020 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη επιθυμία του για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο

Λίγες ώρες αργότερες και αφού βγήκε η ιστορική απόφαση της δίκης που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα και έγραψε: «Μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία, μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη... Μεγάλη μέρα γι’ αυτή τη Μάνα!».