Γιώργος Γερολυμάτος: "Είχαν γράψει για μένα ότι στο σεξ τα έχω κάνει όλα"

Τα είπε όλα!

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στο Πρωινό και ξεκαθάρισε όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του αλλά αποκάλυψε και τη σχέση του με την Ματίνα Παγώνη.

«Είχαν γράψει για μένα ότι στο σεξ τα έχω κάνει όλα. Εννοούσα ότι έχω περάσει καλά, από όλες τις πλευρές. Και εκεί δόθηκαν διάφορες ερμηνείες. Επαναλαμβάνω και λέω όπως ξέρει όλος ο ελληνικός λαός, εγώ είμαι στρέιτ. Στο θέμα το σεξουαλικό με τις γυναίκες έχω κάνει και ξεπέτα, έχω ζήσει και τον έρωτα. Η ιστορία έχει γράψει για μένα, αποδεικνύονται αυτά. Επειδή έχουμε και παιδιά και καμιά φορά μπορεί να γίνει και παρεξήγηση, μεταφέρονται λάθος χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Expand player

Για τις σχέσεις του με την Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε τα εξής: «Με την Ματίνα Παγώνη είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Ερχόταν εκεί που τραγουδούσα και της αφιέρωνα το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου». Μιλάμε, είμαστε φίλοι, με καθοδηγεί, την παίρνω τηλέφωνο, γελάμε. Μου λέει να είμαστε αισιόδοξοι, άντε και πότε θα τραγουδήσεις να έρθουμε εκεί με την παρέα. Η Ματίνα Παγώνη - η οποία μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και όσα ακούγονται - δεν χόρευε ποτέ. Της αρέσει να βλέπει, γελάει, βαράει παλαμάκια, τραγουδάει».

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Γερολυμάτο

O Γιώργος Γερολυμάτος (Θήβα, 7 Σεπτεμβρίου 1952) είναι Έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σαν λαϊκός καλλιτέχνης. Διακρινόταν για την εκλεπτυσμένη του παρουσία στο πάλκο και την αισθαντική φωνή του.

Ήταν από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές της περιόδου του "Νέου Κύματος" της ελληνικής δισκογραφίας. Εντυπωσιακός στο παρουσιαστικό και γυμνασμένος, ήταν ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος για την ελληνική έκδοση του περιοδικού Playboy, στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος του 1990.

Ο Γ. Γερολυμάτος πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Κεφαλλονιά, από όπου καταγόταν ο πατέρας του. Σε ηλικία 19 ετών ήρθε στην Αθήνα και εντάχθηκε στα συγκροτήματα των "Formost" και "Idols", ως ντράμερ και frontman, ενώ παράλληλα σπούδαζε σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου. Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, σε μουσική του Γιάννη Γλέζου και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου παρουσιάσθηκε το 1971. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες του με κορυφαίους συνθέτες, όπως οι Γιώργος Κατσαρός, Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιάννης Σπανός, Απόστολος Καλδάρας κ.α. Έχει εκδώσει 22 προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχει τιμηθεί επτά φορές με "χρυσό δίσκο" και μια φορά με "πλατινένιο". Στις διακρίσεις του περιλαμβάνονται επίσης, δυο χρυσά βραβεία στα διεθνή Φεστιβάλ Τραγουδιού του 1986 (της ZDF) και του 1987 (στη Σόφια), με έργα του Γιώργου Κατσαρού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματίνα Παγώνη για μίμηση Ζαχαράτου: «Την φωνή δεν την πέτυχε, πρέπει να βρεθούμε από κοντά να με ακούσει»

Έπος: Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη - «Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός»