Σίσσυ Χρηστίδου: Έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης - «Βάζεις φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου»

Τόνισε πόσο σημαντικό είναι να βγεις και να μιλήσεις ανοιχτά για ότι έχεις βιώσει

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσους βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές τοποθετείται και εκφράζει την δική της προσωπική άποψη τόσο μέσα από τους λογαριασμούς όσο και από την εκπομπή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Expand player

Έτσι, χθες αποφάσισε να ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να μην φοβούνται και να βγουν ανοιχτά να μιλήσουν για οτιδήποτε τους έχει στιγματίσει.

Η Σίσσυ δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία και έγραψε: «Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου, είσαι ένας επιζών που βάζει φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου. Και ποτέ δε ξέρεις ποιος χρειάζεται το φως σου, τη ζεστασιά σου και το θάρρος σου».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δυο χρόνια μετά και δεν έχω ξεπεράσει το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το πως βιώνει σήμερα, δυο χρόνια μετά, το διαζύγιο της από τον τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό του, στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Δεν δίστασε μέχρι και να παραδεχθεί πως δεν το έχει ξεπεράσει, παρόλο που έχουν άριστες σχέσεις και περνάνε χρόνο μαζί και με τα παιδιά τους.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα.. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα χαμογέλα.

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε, «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της εμφανίστηκε μέσα από τα χιόνια στο "Έλα Χαμογέλα"

Ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Δείτε το υπνοδωμάτιό της