Ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Δείτε το υπνοδωμάτιό της

Φοβερός χώρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Δείτε το υπνοδωμάτιό της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι και συγκεκριμένα, μέσα από το εντυπωσιακό υπνοδωμάτιό της.

Η παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά πόζαρε με τις πιτζάμες της πάνω στο κρεβάτι της και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια, έπεσαν «βροχή».

Αυτό είναι το υπνοδωμάτιο που έχει στο σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Τώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται συνέχεια σπίτι, έχει αρκετό χρόνο για να επιμεληθεί την επιδερμίδα της. Δείτε εδώ ποια διαδικασία ακολουθεί καθημερινά.

Ρομαντικές στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Με θέα το δέντρο και... καλή παρέα είδε...

Ρομαντικές στιγμές πέρασε χθες στο σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου, ηρεμώντας μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με θέα το δέντρο της και το σκύλο της παρέα χαλάρωσε στον καναπέ της να δει Netflix.

Η παρουσιάστρια που στις καθημερινές της είναι ελεύθερη, απολαμβάνει τις στιγμές της στο σπίτι με τα παιδιά της ή κάνοντας πράγματα για τον εαυτό της.

Χθες λοιπόν ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων. Δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι της και ρώτησε μια καλή ταινία η σειρά για να παρακολουθήσει.

Θέα είχε το απίστευτο και φωτεινό δέντρο της, ενώ στα πόδια της είχε ξαπλώσει η σκυλίτσα της, λίγες ημέρες μετά το άδειασμα στο STAR.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σαν σαλέ το σπίτι που άφησε ο Μαραντίνης στην Χρηστίδου - Δείτε το στολισμένο και θα πάθετε πλάκα

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και ήδη οι celebrities έχουν ξεκινήσει να στολίζουν, δείτε εδώ το δέντρο της Τσιμτσιλή! Μια από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία τράβηξε και βίντεο για το κανάλι της στο Youtube από το σπίτι που έμενε παλιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη και πραγματικά θα πάθετε πλάκα με το εσωτερικό του.

Ως γνωστόν όταν χώρισε το ζευγάρι ο Μαραντίνης παραχώρησε το σπίτι όπου ζούσαν με τα παιδιά τους στην Σίσσυ κι εκείνος νοίκιασε αλλού.

Η Σίσσυ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στόλισε στο σπίτι της με τον Παύλο Σταματόπουλο, καλό της φίλο και συνεργάτη.