Έλα χαμογέλα: "Άδειασμα" στο STAR στον αέρα του OPEN - «Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο...»

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα χαμογέλα:

Ένα απίστευτο "άδειασμα" στο STAR, έκανε η ομάδα του Έλα χαμογέλα, στον αέρα του OPEN, με αφορμή τα spoiler για το GNTM που συζητιούνται από πολλά κανάλια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου - που νωρίτερα εξέφρασε την ανησυχία της για τα παιδιά της - αναφέρθηκε σε μια παραλίγο αποκάλυψη που πήγε να κάνει η Ελένη Βουλγαράκη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Εμφανέστατο γλέιψιμο από την Ελένη στην Soula Glamorous επειδή την προηγούμενη εβδομάδα κάτι έγινε. Κάτι είχαμε πει στην εκπομπή και σου την έπεσαν κάποιοι. Μην στεναχωριέσαι, μην φοβάσαι τίποτα από τα social media Ελένη μου. Μην υποκύπτεις στον εκφοβισμό».

Τότε, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Α που πήγε να κάνει την αποκάλυψη; Ωραία θέλετε να το εξηγήσουμε κι αυτό; Πήγε η Ελένη να κάνει μια αποκάλυψη για το GNTM και την κοιτάει ο Παύλος άγρια γιατί φοβόμαστε μην κάνουμε spoiler και μετά μας απαγορέψει το Star να παίζουμε GNTM, όπως έχει συμβεί με άλλα κανάλια και άλλα προγράμματα.

Οπότε την κοιτάει άγρια και λέει η Ελένη “Τι; Τι; ” και ο Παύλος της λέει “μην τυχόν και πεις το spoiler”. Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο γιατί νομίζανε ότι πήγαμε να κρύψουμε το ρεπορτάζ της Soulas», με την Ελένη Βουλγαράκη να προσθέτει: «Αυτό το μήνυμα που λες είναι ότι δεν μπορούσα να πω το όνομα της Soulas Glamourous. Δεν ήταν μόνο αυτό αλλά εκείνη την στιγμή που πήγα να πω “το είδα στη Sou…” μου λένε να μην το πω κι έτσι σταμάτησα και δεν είπα το όνομα».

«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου με την ανακοίνωση του Βασάλου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα στο OPEN

Στην έναρξη του σημερινού Έλα Χαμογέλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για μία απόφαση που έχει πάρει. Τα λόγια του έκαναν την Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» και η αντίδρασή της, ήταν απλά επική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο και το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες της με τη σειρά τους.

Αυτή η ανακοίνωση του Βασάλου έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε πως έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να μακραίνει τα μαλλιά του και έχει σκοπό να τα αφήσει να μακρύνουν αρκετά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά πάγωσε ωστόσο στη συνέχεια, φανερά ενθουσιασμένη σχολίασε αστειευόμενη : «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Και κανένα καλαμπούρι να περνάει η ώρα».

Μιας και είπαμε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, δείτε εδώ μία απίστευτη κίνηση που έκανε.