Ανησυχία για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Ποιος θα το πει στα παιδιά μου;»

Η αποκάλυψη στον αέρα του OPEN για τα φετινά Χριστούγεννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανησυχία για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Ποιος θα το πει στα παιδιά μου;»

Την ανησυχία της για τα φετινά Χριστούγεννα εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, Έλα χαμογέλα. Όπως δήλωσε δεν ξέρει πως θα πάρουν τα παιδιά της το γεγονός πως φέτος δεν θα πάνε για τα κάλαντα.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους συναδέλφους της την απορία της.

«Τι θα γίνει ρε παιδιά με τα κάλαντα φέτος; Δεν θα γίνουν ε; Εντάξει, ποιος θα το πει στα παιδιά μου; Εννοείται πάνε τα παιδιά μου για κάλαντα. Δεν πάνε μόνα τους. Όταν θα πάνε φαντάροι και θα θέλουν με τον στρατό να πουν τα κάλαντα, μπορούν να πάνε μόνοι τους. Μέχρι τότε θα είναι και η μανούλα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες ημέρες μετά το ξαφνικό τηλεφώνημα που δέχτηκε στο OPEN.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Θύελλα αντιδράσεων έφερε η φωτογραφία των παιδιών τους

Θύελλα αντιδράσεων έφερε στο προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram, η φωτογραφία που δημοσίευσε με τα παιδιά της που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Αφορμή στάθηκε η λεζάντα που έχει γράψει, η οποία είναι στα αγγλικά. Αρκετές διαδικτυακές της φίλες σχολίασαν πως μένει στην Ελλάδα και πως δεν είναι Αγγλίδα. Βέβαια, πολλά ήταν και τα υποστηρικτικά μηνύματα που δέχτηκε.

«May we raise strong, independent boys.
May we help them build a character of integrity.
May we raise the gentlemen we dreamed of existing», έγραψε.

Να σημειώσουμε πως οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου, έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν γίνει ολόκληροι κούκλοι άντρες.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

Έγινε viral στο διαδίκτυο και μια άλλη ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον γιο τους

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο αφού ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση στον αέρα του Έλα Χαμογέλα, η οποία αφορά την οικογένεια της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και συγκεκριμένα τον έναν από τους δύο γιους της.

Σήμερα 8/11 είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, καθώς είναι η Σύναξη των Αρχαγγέλων και Αγγέλων - δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι γιορτάζουν.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε και δημόσια στον αγαπημένο της γιο που γιορτάζει. Τη αρχή έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος που είναι και νονός τους. Η παρουσιάστρια στη συνέχεια εξήγησε πως χθες ο γιος της ζήτησε το δώρο από τον νονό του.