Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θοδωρής Μαραντίνης: Έγινε viral στο διαδίκτυο η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον γιο τους

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Θοδωρής Μαραντίνης: Έγινε viral στο διαδίκτυο η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον γιο τους
News 09.11.2020 21:49
Από Youweekly Team

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε στον γιο που απέκτησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη για την γιορτή του και η ανάρτησή της, έγινε viral στο διαδίκτυο.

Εχθές, ο γιος τους Μάικ είχε την ονομαστική του εορτή, και πέρα από τις ευχές που του είπε στην εκπομπή - δείτε εδώ - η Σίσσυ Χρηστίδου του ευχήθηκε και στα social media.

Έτσι, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία καλοκαιρινή φωτογραφία του και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά πλάσμα μου αγγελικό».

Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes ενώ από κάτω έσπευσαν να σχολιάσουν και πολλές κυρίες της showbiz οι οποίες με τη σειρά τους ευχήθηκαν στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον γιο της.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

Απίστευτο - Τόσο κοστίζει το σχολείο που πάνε τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Αφού πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε πόσα πληρώνει η Ελένη Μενεγάκη στο σχολείο της μικρής Μαρίνας ήρθε η ώρα να σας πούμε και πόσο κοστίζει το ιδιωτικό που πάνε τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται στον Γέρακα και είναι το Byron College.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του εδώ.

Λίγα λόγια για το συγκεκριμένο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά Μαραντίνη - Χρηστίδου

Από το 2010, με ειδική νομοθετική ρύθμιση, επιτρέπεται πλέον η φοίτηση Ελληνοπαίδων στα ξένα ιδιωτικά σχολεία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες χωρίς περιορισμούς. Έτσι καλύπτουμε την ανάγκη των Ελλήνων γονέων για μια ποιοτική, εναλλακτική εκπαίδευση, χωρίς όμως να χάσουν τίποτα από την Ελληνική γλώσσα και κουλτούρα.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος αυτής της ενότητας. Προσπαθούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις αυτές και έτσι να δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες γονείς να γνωρίσουν καλύτερα το σχολείο μας και την εκπαιδευτική εμπειρία που μπορεί να βιώσει το παιδί μέσα σε αυτό.

Η ελληνική γλώσσα διδάσκεται στο σχολείο μας στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Οι μαθητές μας χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: Σε όσους ομιλούν την ελληνική γλώσσα στο σπίτι και στους αρχάριους, σε εκείνους δηλαδή που δεν γνωρίζουν καθόλου τα ελληνικά (διδάσκονται επομένως τα ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Greek as a foreign language). Όσοι από τους μαθητές μας ομιλούν ελληνικά, ακολουθούν πολλά από τα στοιχεία του ελληνικού ωρολογίου προγράμματος, τα οποία όμως συνδυάζονται με το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα. Η γραπτή και η προφορική έκφραση, η γνωριμία με την ελληνική λογοτεχνία, την ελληνική ιστορία και την ελληνική παράδοση, είναι μερικοί από τους γνωστικούς τομείς οι οποίοι καλλιεργούνται στο τμήμα των ελληνικών.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη διδασκαλία της ελληνικής λογοτεχνίας. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού, τα παιδιά συνηθίζουν να επιλέγουν βιβλία από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, ενώ στις μεγαλύτερες, προβάλλονται και αναλύονται έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων, όπως Λιλίκα Νάκου, Ζωρζ Σαρή, Αλκυόνη Παπαδάκη, Διδώ Σωτηρίου, Σαμαράκη, Καρκαβίτσα, Μυριβίλη και πολλούς άλλους. Οι μαθητές μας μελετούν ολοκληρωμένα έργα, αλλά και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα έργα πολλών συγγραφέων, από διάφορες περιόδους της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Έτσι, αποκτούν σφαιρική αντίληψη της λογοτεχνικής παραγωγής. Το πρόγραμμά μας ολοκληρώνεται με επισκέψεις συγγραφέων στο σχολείο μας, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων (ανάλογων με την εκπαιδευτική βαθμίδα των παιδιών και του εκπαιδευτικού προγράμματος της κάθε τάξης) και άλλων σχετικών δραστηριοτήτων.

Πάνω και πέρα όμως από την Ελληνική γλώσσα οι μαθητές μας έρχονται σε επαφή με την αρχαιοελληνική σκέψη και φιλοσοφία μέσω εκτενών εργασιών πάνω, στον Πλούταρχο, Σωκράτη, Πλάτωνα και άλλους αρχαίους συγγραφείς και στοχαστές.

Έγγραφο ντοκουμέντο - Πόσο πληρώνουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης στο σχολείο

Byron College

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δείτε με ποιον ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η σχέση που δεν θυμάται σχεδόν κανείς...

Θλίψη στην έναρξη του Έλα Χαμογέλα - Συντετριμμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN

Share