Ευτυχείτε: Έξαλλη η Καινούργιου - «Τι θέλετε ρε παιδιά; Είμαστε σοβαροί;»

Της έλεγαν από το ακουστικό να πει καλά λόγια για τον Πάνο Καλίδη

Όπως κάθε ημέρα η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στο Ευτυχείτε, σχολίαζαν το επεισόδιο του Survivor 4. Ωστόσο,σε κάποια φάση έγινε έξαλλη, όταν από το ακουστικό φαίνεται πως της έλεγαν να πει καλά λόγια για τον Πάνο Καλίδη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, διαβάζοντας κάποια σχόλια στο twitter για τον τραγουδιστή και παίκτη της Μπλε ομάδας, θέλησε να να πει παράλληλα και την άποψή της.

Expand player

Σε κάποια στιγμή ωστόσο έκανε ένα μικρό ξέσπασμα λέγοντας «Τι θέλετε ρε παιδιά τώρα; Είμαστε σοβαροί; Ελάτε τώρα. Το καλύτερο παιδί είναι ο Πάνος. Και τον ξέρω κιόλας. Εγώ το πρωί είπα την άποψή μου και σας μετέφερα κάποια σχόλια», καθώς φαίνεται πως κάτι της έλεγαν στο ακουστικό.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Καινούργιου για Survivor 4: "Δεν ήθελα να βγει ο Περικλής! Αποχώρησε κύριος"

Στο επεισόδιο του Survivor 4 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου από την Κόκκινη ομάδα κι από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε διχάσει, η αλήθεια είναι, με τον χαρακτήρα του το τηλεοπτικό κοινό καθώς η συμπεριφορά του και οι χαρακτηρισμοί του ήταν έντονοι. Ωστόσο, την στιγμή που αποχώρησε έδειξε έναν άλλον εαυτό, ο οποίος άφησε άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου που δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής της, Ευτυχείτε.

"Δεν περίμενα και δεν ήθελα να φύγει ο Περικλής! Ήταν κύριος", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αφού προβλήθηκε το απόσπασμα της αποχώρησης με τους συνεργάτες της στο πάνελ να συμφωνούν και να χαρακτηρίζουν πολύ ώριμη την αντίδραση του Περικλή.

Μάλιστα, στον αέρα του Open ειπώθηκε η φράση "Αυτός είναι ο Περικλής που έλεγε τόσο καιρό ο Ζούλιας". Ο Βασίλης Ζούλιας είναι συνεργάτης και καλός φίλος του Περικλή και πολλές φορές είχε βγει στην εκπομπή Ευτυχείτε και είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην - πια - παίκτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Κούγιας: Η νέα σκληρή ανακοίνωση και η αναφορά σε Καινούργιου, OPEN και Σαββίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Στήριξε δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά τις δηλώσεις του Κούγια