Κώστας Καραφώτης: «Έχω δεχτεί πρόταση για το Survivor, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση να μη πάω»

Αποκάλυψε και αν θα επιστρέψει τελικά το Fame Story

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Fame Story.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και είναι βασικό μέλος της εταιρίας παραγωγής του Barking Well, με το όνομα του να έχει ακουστεί έντονα για το μουσικό σόου.

Expand player

Το διάστημα αυτό βρίσκεται στο Ισραήλ για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε, μαζί με την Πάολα και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη και αποκάλυψε στο Πρωινό πως αισθάνεται πως θα τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο μετά από ένα χρόνο καραντίνας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καραφώτη

«Είμαι γεμάτος ενθουσιασμό που θα τραγουδήσω σε κοινό μετά από πάνω από ένα χρόνο. Αν γίνει Fame και μετά θα σας πω. Έχω φτιάξει ένα ωραίο παρεάκι στο μυαλό μου, με τη Ναταλία, τον Μικρούτσικο και κανά δυο ακόμα που φαντάζομαι, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο παραγωγός».

Ο ίδιος παραδέχτηκε μάλιστα πως έχει δεχθεί πρόταση από το Survivor: «Έχω δεχτεί πρόταση, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση να μη πάω, απλά τότε δεν πήραν τελικά διάσημους».

H απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story

Ο Κώστας Καραφώτης έκανε μια απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story. Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι που πρόβαλε πριν πολλά χρόνια ο ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Καραφώτης πήγε στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή εκείνη που άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

«Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story, ήταν σαν τραίνο που τρέχει με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίνεις να δεις και να νιώσεις τίποτα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ και ποια η σχέση του με την Μάρω Λύτρα που ήταν ζευγάρι εκείνη την περίοδο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει: «Το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα»

Κώστας Καραφώτης: «Αποφάσισα να συγκατοικήσω με την Εύη Σαλταφερίδου στην δεύτερη καραντίνα»