Κώστας Καραφώτης: «Αποφάσισα να συγκατοικήσω με την Εύη Σαλταφερίδου στην δεύτερη καραντίνα»

«Είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Καραφώτης: «Αποφάσισα να συγκατοικήσω με την Εύη Σαλταφερίδου στην δεύτερη καραντίνα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Εύη Σαλταφερίδου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει για την προσωπική του ζωή και την σχέση που έχει με την γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου αλλά και αναφερθεί στο θέμα της συγκατοίκησης.

Ο Κώστας Καραφώτης είπε χαρακτηριστικά: «Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει νομίζω κανένας με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή.

Νομίζω ότι η συγκατοίκηση είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο».

Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει: «Το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα»

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Roomies» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να κάνει οικογένεια.

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα και τις φήμες για το Fame story όσο και για την προσωπική του ζωή.

Κώστας Καραφώτης

Αρχικά, ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε στο αν πρόκειται να τον δούμε κριτή σε κάποιο σόου: «Το House of Fame θα γίνει, αλλά είναι σε ένα κανάλι με το οποίο δεν συνεργάζομαι. Αν πέσει στο τραπέζι το θέμα του Fame Story θα το συζητήσουμε, θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό.

Αν κάτι είχε μουσικό χαρακτήρα, θα το παρουσίαζα. Τώρα πια μετά από 16 χρόνια δουλειάς θα πήγαινα κριτής σε μουσικό σόου».

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ναι θα το έβλεπα να κάνω οικογένεια, είναι ανάλογα και σε τι φάση είσαι στην ζωή σου, τι έχεις κάνει, τι θες να κάνεις από εκεί και πέρα. Εντάξει 42 χρονών είμαι, το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα».