Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω»

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπικής της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Expand player

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την προσωπική της ζωη

«Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τη διαφυλάξω. Δεν μετανιώνω, τα χάρηκα πολύ αυτά τα χρόνια. Δεν έβλαψα κάποιον, απλά το παράκανα.

Πέρασα ένα χρονικό διάστημα απολύτως μόνη μου, εγώ με εμένα, και αυτό το διάστημα που έκανε περισσότερο καλό από όσο περίμενα. Βρήκα πάρα πολλά πράγματα μέσα μου που δεν τα γνώριζα, με μάλωσα για κάποια πράγματα, με επιβράβευσα για κάποια άλλα και έτσι ήρθε η ισορροπί.

Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω. Όταν θες να το προστατεύσεις και να έχεις και τον δικό σου χρόνο και τον δικό του χρόνο και μαζί και μόνοι, μπορείς τελικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η ζωή έρχεται πολλές φορές να σε εκπλήξει».

«Δεν έκανα παιδί γιατί...»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους και με αφορμή μια ερώτηση που της έκανε, η παρουσιάστρια μίλησε για το λόγο που δεν έκανε ποτέ ένα δικό της παιδί.

Οι δύο τους έκαναν μία αναδρομή στην καλλιτεχνική κοινή τους πορεία. Την συζήτηση ξεκίνησε ο συνθέτης, ωστόσο κάποια στιγμή δίστασε με την παρουσιάστρια να τον παροτρύνει να συνεχίσει.

Γ.Θ.: Ξέρεις τι δεν έκανες.

Ν.Γ.: Πες το αφού το σκέφτηκες.

Γ.Θ.: Είναι λάθος να το πω στον αέρα και να στο κάνω αυτό.

Ν.Γ.: Υπάρχει λάθος και σωστό; Νομίζω μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ξέρει τα περισσότερα πράγματα για εμένα. Θα μου πεις που δεν έκανα παιδί.

Γ.Θ.: Ναι το παιδί. Όλη αυτή η αγάπη που έχεις, θα μπορούσες να την δώσεις παρακάτω. Είναι σκληρό να σου το λένε.

Ν.Γ.: Δεν είναι καθόλου σκληρό όταν μια γυναίκα δεν το κάνει συνειδητά. Θα ήταν σκληρό, αν το ήθελα και δεν μπορούσα να κάνω. Δεν το μετανιώνω και δεν έκανα επειδή αγαπώ πολύ τα παιδιά. Θα ήμουν ανεύθυνη και δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου.

Γ.Θ.: Δεν θα ήσουν ανεύθυνη ποτέ αλλά… είναι επιλογή.

Στο τέλος η Ναταλία Γερμανού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη συζήτηση, λέγοντάς του ότι είναι ο ίδιος ο καλεσμένος. Ενώ, στη συνέχεια έκανε μια πρόταση στη σύζυγό του, δημόσια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό: «Υπάρχουν κάτι φήμες που λένε ότι θα φύγεις»

Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα»