Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό: «Υπάρχουν κάτι φήμες που λένε ότι θα φύγεις»

«Μη μου φύγεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό: «Υπάρχουν κάτι φήμες που λένε ότι θα φύγεις»

Το μεσημέρι της Κυριακής, στην έναρξη της εκπομπής της, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο στον Κώστα Τσουρό, για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του για την αποχώρησή του από την εκπομπή.

Μπορεί ο ίδιος να έχει δηλώσει πως δε θα πήγαινε σε εκπομπή απέναντι από την Ναταλία, ωστόσο την ίδια στιγμή η παρουσιάστρια, με αφορμή τα κόκκινα ρούχα που φόρεσε θέλησε να του κάνει το συγκεκριμένο σχόλιο.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό

Σήμερα η Ναταλία είπε στον Κώστα: “Αγάπη μου είσαι ντυμένος στα κόκκινα, ελπίζω να είναι συμπτωματικό γιατί υπάρχουν κάτι ανησυχητικές φήμες που λένε ότι θα φύγεις από κοντά μου και θα πας σε άλλο κανάλι… Μη μου φύγεις”!!! φώναξε η Ναταλία στον Κώστα. Εκείνος χαμογελώντας είπε ότι κόκκινο είναι και το χρώμα του Alpha, ενώ δεν σχολίασε τίποτα παραπάνω και πήγε γρήγορα στο επόμενο θέμα!

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο της στο ενδεχόμενο να βρεθεί τηλεοπτικά απέναντι με την εκπομπή της Μπάρκα

Το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, ο Χάρης Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα, με την Ναταλία Γερμανού να το σχολιάζει με τον δικό της τρόπο, στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται.

Πολλές αλλαγές αναμένεται να δούμε από την επόμενο σεζόν στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς επιστρέφει στο MEGA, η απόλυτη Ελένη Μενεγάκη.

Αφού η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής σχολίασε τις εξελίξεις πάνω σε αυτό, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Δανάη Μπάρκα, η οποία όπως όλα δείχνουν πιθανόν να μην βρίσκεται στο μέλλον στην πρωινή ζώνη.

Και αυτό γιατί συζητιέται να μεταφερθεί η εκπομπή της στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι δηλαδή από το Καλύτερα δε γίνεται.

Την ανατροπή αυτή δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη η Ναταλία Γερμανού, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Δανάη, όχι, έλα φρόνημα.... Τώρα μιλούσαμε στα μηνύματα».

Ναταλία Γερμανού για Δανάη Μπάρκα