Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα»

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κρίνει σαν τηλεθεατής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της τις νέες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ελληνική τηλεόραση και θέλησε να υποστηρίξει τόσο την Ελένη Φουρέιρα, όσο και τη Δούκισσα Νομικού που μπήκαν στο στόχαστρό του.

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά την Ελένη Φουρέιρα και τον ρόλο της στην παρουσίαση ενώ την Πέμπτη μίλησε και για τη Δούκισσα Νομικού. Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως και οι δυο κοπέλες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και πως ίσως το κοινό να είναι πιο αυστηρό απ' ό, τι πρέπει μαζί τους.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Ελένη Φουρέιρα

«Ο Ανδρέας είναι στην ομάδα της Κατερίνας στο Ευτυχείτε και έχει πει πολλές φορές ότι κρίνει σαν τηλεθεατής, σαν ένας άνθρωπος που λέει τι του αρέσει και τι όχι. Εγώ έχω πει την άποψη μου για την Ελένη Φουρέιρα, σας έχω πει και την προηγούμενη φόρα ότι ίσως είμαστε πέραν του δέοντος σκληροί μαζί της.

Το ίδιο θα πω και για την Δούκισσα μου αρέσει σε αυτό που κάνει στον ΣΚΑΙ, πιστεύω ότι το κάνει πολύ καλά, της ταιριάζει και είναι στα μέτρα της. Είναι μια κοπέλα που υποστηρίζει πολύ ωραία τις μεταμορφώσεις των ανθρώπων που έρχονται στην εκπομπή της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την Ναταλία Γερμανού»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Mega, τονίζοντας πως δε θα αναλάμβανε εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δεν γίνεται και όπως εξήγησε στις δηλώσεις του έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ALPHA.

«Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το καλοκαίρι. Δεν ισχύει το δημοσίευμα κι απόρησα όταν το διάβασα, γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την εκπομπή που εργάζομαι σήμερα και τη Ναταλία Γερμανού», είπε χαρακτηριστικά.