Αννίτα Πάνια σε Σκορδά: «Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με έπαιρνες εσύ ή ο Γιώργος Λιάγκας»

«Το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα»

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, κάνοντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη - εμφάνιση. Η παρουσιάστρια δεν μάσησε ούτε ένα λεπτό τα λόγια της απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Expand player

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά της είπε: «Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», με την Αννίτα Πάνια να απαντά:

«Δεν θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα. Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο».

Να σημειώσουμε πως ούτε ο μικρός γιος Σκορδά - Λιάγκα, μάσησε τα λόγια του για την συνεργασία του μετά το χωρισμό τους.

Η στιγμή που η Πάνια έφερε σε αμηχανία Σκορδά και Λιάγκα

Όταν την ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο γάμο η Αννίτα Πάνια είπε: «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;».

Η αμηχανία στο πλατό λοιπόν ήταν μεγάλη όταν έκανε αυτή την ερώτηση, με αποτέλεσμα να αλλάξει η κουβέντα αμέσως. Αυτό σημειώθηκε μετά την εξομολόγηση του Λιάγκα για τα όσα έζησε με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: «Έκανα την πρώτη δόση του AstraZeneca»

Ναταλία Γερμανού σε Λιάγκα - Σκορδά: «Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα»