Ναταλία Γερμανού σε Λιάγκα - Σκορδά: «Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα»

«Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι περισσότερη σημασία από έναν πετυχημένο γάμο είναι ένα πετυχημένο διαζύγιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού σε Λιάγκα - Σκορδά: «Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά, μετά την τηλεοπτική τους επανασύνδεση.

Η παρουσιάστρια, η οποία έμαθε στον αέρα της εκπομπής για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου, ξεκαθάρισε πως οι δυο παρουσιαστές, λίγο μετά το διαζύγιό τους μοιάζουν να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

«Πως είστε; Πως νιώθετε που είσαστε μαζί μετά από τόσο καιρό; Εγώ σας βλέπω σαν μην πέρασε μια ημέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτα», είπε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Εντάξει έχουν αλλάξει κάποια πράγματα».

«Τηλεοπτικά η δουλειά, είναι δουλειά. Δηλαδή οι ρυθμοί και το πώς ήμασταν στην εκπομπή δεν αλλάζει. Ούτε ποτέ είχαμε μαλώσει, όσο μαλώναμε για την εκπομπή μαλώνουμε και τώρα κατάλαβες;», είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

Τότε, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Νομίζω ότι πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα. Όχι για την εκπομπή, για τη ζωή σας γενικά».

«Τώρα στη ζωή μας δεν μαλώνουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ναταλία Γερμανού να προσθέτει: «Τώρα δεν μαλώνετε πια, δεν έχετε λόγο να μαλώνετε, τώρα είναι όλα μια χαρά. Ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα, καλή του ώρα εκεί που είναι, ότι περισσότερη σημασία από έναν πετυχημένο γάμο είναι ένα πετυχημένο διαζύγιο».

«Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπικής της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

«Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τη διαφυλάξω. Δεν μετανιώνω, τα χάρηκα πολύ αυτά τα χρόνια. Δεν έβλαψα κάποιον, απλά το παράκανα.

Πέρασα ένα χρονικό διάστημα απολύτως μόνη μου, εγώ με εμένα, και αυτό το διάστημα που έκανε περισσότερο καλό από όσο περίμενα. Βρήκα πάρα πολλά πράγματα μέσα μου που δεν τα γνώριζα, με μάλωσα για κάποια πράγματα, με επιβράβευσα για κάποια άλλα και έτσι ήρθε η ισορροπί.

Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω. Όταν θες να το προστατεύσεις και να έχεις και τον δικό σου χρόνο και τον δικό του χρόνο και μαζί και μόνοι, μπορείς τελικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η ζωή έρχεται πολλές φορές να σε εκπλήξει».